Mijn plannen voor 2020

In de maand december gebeurden zoveel dingen dat ik even “vrij” nam van mijn blog. Het einde van 2019 bracht veel verdriet met zich mee. Het is juist daarom zo fijn om met een frisse blik te kijken naar het nieuwe jaar. Daarom heb ik voor 2020 nieuwe plannen gemaakt. Vandaag wil ik deze met jullie delen.

Afbeelding van vanessakenah2028 via Pixabay 

Natuurlijk wil ik jullie alle goeds toewensen in het jaar 2020. Dat al jullie wensen en plannen uit mogen komen! Voor mijzelf wens ik dit ook toe in 2020.

Starten met de verbouwing van onze boerderij.
In juni 2019 ben ik officieel verhuisd naar de boerderij van mijn vriend. Het afgelopen halfjaar hebben we samen plannen gemaakt voor de boerderij. Waardoor we hopen ons droomhuis te kunnen realiseren en het woongenot in Duitsland te optimaliseren. Het zal een grote verbouwing worden, die niet binnen het jaar klaar zal zijn. We willen graag starten in maart 2020. Het eerste deel van de verbouwing zullen de huiskamer en keuken zijn. Alles wordt gestript en er zal een gehele nieuwe fundering met vloerverwarming komen. Er komen nieuwe kozijnen en met als klapper onze nieuwe keuken. Hierdoor komt er een woon leefkeuken van zo’n 14 meter lang en 7 meter breed. Doordat de kozijnen opnieuw geplaatst worden willen we veel natuurlijk licht binnen brengen.

Afbeelding van TeroVesalainen via Pixabay 

Uitzoeken wat ik wil met werk en studie.
Al een geruime tijd ben ik op zoek naar wat ik nu precies wil met mijn werk. Tijdens een van mijn gesprekken op het werk kwam ik erachter wat ik nu precies mistte in mijn werk. Ik wil graag meer werken met het ondersteunen van de persoonlijke ontwikkeling van mensen. Hier word ik namelijk blij van. Hoe ik dit allemaal vorm ga geven vind ik een lastig vraagstuk. Een van de gedachtes die voorbij komen is om weer een studie op te pakken en mijzelf verder te ontwikkelen op dit gebied. Dit in combinatie met mijn blog zou ik helemaal geweldig vinden.

Ouders worden.
Waar deze wens vorm leek te krijgen in 2020 werd dit niet werkelijkheid. Het heeft ons doen beseffen dat de wens om ouders te worden groot is en dat we hopen dat het in 2020 voor ons toch mag lukken. We beseffen ons dat zwanger worden en blijven niet vanzelfsprekend is. Hierdoor zijn we ons gaan realiseren dat het mogen krijgen van een kindje ook erg bijzonder is.

Mijn blog naar een hoger niveau brengen.
Vorig jaar besloot ik mijn blog weer nieuw leven in te blazen. Dit voelde goed. Dit jaar wil ik mijn blog graag een niveau omhoog krijgen. Ik zal in 2020 meer gebruik maken van social media en daarnaast blijven schrijven over kwetsbare, leuke en inspirerende onderwerpen. Suggesties over onderwerpen zijn altijd welkom! Ook wil ik meer gaan investeren in mijn blog. SEO meer op de rit krijgen en een stijging zien van mijn lezers. Mijn doel voor 2020 is ook om mijn blog in te kunnen zetten om meer financiële vrijheid te kunnen krijgen.

Zoals jullie kunnen lezen zijn mijn plannen en wensen van 2020 allemaal samen verweven tot een groter doel. Doen wat mij gelukkig maakt en meer financiële vrijheid om dat te kunnen doen waar ik blij van word.

Ben benieuwd naar jullie wensen en plannen voor het jaar 2020. Deel ze met mijn bezoekers en wie weet kom ik er samen met jou op terug om te kijken hoe het verloopt met de plannen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge