Mineralskin cosmetics serum

De winter is voorbij, hoewel wij mochten genieten van heerlijke zonnige dagen, is het momenteel vooral erg herfstachtig weer. Ik geniet er stiekem wel van, maar mijn huid is er wel helemaal klaar mee. Daarom gebruik ik voor extra vochtbalans in mijn huid een serum.

Mijn huid houdt absoluut niet van de winter en dat betekent bij mij extreme droge huid. Schilfers die eraf vallen en mijn handen die open barsten. Voor beide heb ik de ideale producten gevonden dit afgelopen seizoen. Het product voor mijn handen, vertel ik je later nog wel meer over, maar vandaag wil ik het vooral over mijn nieuwe serum hebben.

Zelf ben ik altijd al groot fan geweest van serums. Ze geven mijn huid dat extra wat hij veelal nodig heeft. In mijn geval meer vocht vasthouden in de huid. Een tijdje geleden kreeg ik de Ultra Rich Hyaluronic Serum opgestuurd. Geschikt voor alle huidtypes. Deze heb ik de afgelopen periode gebruikt en ik merk dat mijn huid er aardig van opgeknapt is.

Wat ik super fijn vind is het pipetje waarmee je een paar druppels op je handen kan doen om dit in te masseren. Dit betekent dat je super zuinig met het serum kan en je het voor langere tijd kan gebruiken. Ik gebruik zelf vaak ongeveer 3 a 4 druppels voor mijn hele gezicht. Het product beloofd een jeugdige huid, maar of ik dat er nu echt van krijg durf ik niet zo te beweren.

Het vochtbalans in mijn huid wordt wel hersteld en dat is voor mij de belangrijkste reden waarom ik dit serum zo fijn vind. Producten van minaralskin cosmetics had ik persoonlijk nog niet eerder gebruikt. Na het gebruiken van dit serum is wel mijn interesse gewekt om eens wat meer van deze lijn te gebruiken. Persoonlijk gebruik ik ook het liefst verzorgingsproducten van een lijn.

Ik ben benieuwd of jullie ook serums gebruiken en zo ja, gebruik je dit dan alleen in de koudere periodes of ook in de zomer?

* Dit artikel bevat een gekregen product

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge