Lifestyle: Mooi geel is niet lelijk.

Bijzonder kun je het wel noemen dat ik juist over deze kleur een artikel schrijf. Want juist deze kleur vond ik helemaal niks, maar de laatste tijd merk ik dat mijn oog steeds weer terugvallen naar deze kleur en zelfs zo erg dat ik binnenkort zelfs mijn eerste item ga kopen in deze kleur. Geel, oker geel, om precies te zijn. Vandaag deel ik wat inspiratie items met jullie die ik stiekem helemaal te gek vind. 

Bron: sofacompany.com

Ik weet niet of ik dit aan zou durven in mijn huis, maar deze bank kwam voorbij in een gesponsorde post op Facebook en elke keer als hij voorbij kwam werd ik enthousiaster. Hoewel het bedrijf mooiere modellen heeft, word ik elke dag meer in love op de kleur geel.

 


Deze hanglamp zag ik bij Groencentrum in Witmarsum en ik wist meteen  dat ik die wil boven mijn eettafel. Ik kon hem helaas niet meteen meenemen, maar hij staat zeker op mijn wensenlijstje voor volgende maand. Ik wil er dan zo’n licht in doen die beetje koperkleur geeft. Gezien ik een dimmer heb zal dit een mooie sfeer geven aan mijn huis.

Bron: www.stoelenvanlil.nl

Voor in mijn huis wil ik nog graag een relaxing stoel. Deze wil ik dan bij de radio hebben zodat ik daar lekker chill muziek kan luisteren of lekker met een boek. Maar ik kan sinds kort ook weer lekker gamen en hoe fijn is het om zo’n relaxte stoel te hebben. Misschien is de bank meteen heel heftig in huis, maar zo’n gele stoel vind ik wel heel stoer.

bron: kussen.nl

Om het geel rustig in mijn huis toe te voegen zou ik bijvoorbeeld gele kussens op mijn bank kunnen doen. Zo komt het wat meer terug als ik de lamp ook ga ophangen. Ik wil niet alles helemaal omtoveren tot geel, maar kussens zijn subtiel en geven wel een mooi geheel aan je bank. Ik houd wel van grote kussens op mijn bank dus dat wordt vast een zoektocht.

Bron: www.maisonsdumonde.com

Of juist kleinere accessoires in mijn huis toevoegen. Bijvoorbeeld op mijn tv kast of juist op de achtertafel en de kleur daar wat centreren. Dan zijn zulke vazen ideaal of juist kleinere kaarsenhouders bijvoorbeeld.

Door dit artikel merk ik dat ik alleen maar meer enthousiast word van deze kleur. De hanglamp wil ik absoluut en vanaf daar ga ik kijken in hoe ver ik deze kleur echt ga toevoegen aan mijn interieur.

Wat vind jij van de oker gele kleur? Zou jij het in huis willen hebben?

3 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge