Nails inc. gel effect nagellak.

Er is een beautyproduct die ik best wel vaak gebruik, maar erg weinig over schrijf en dat zijn de nagellakken. Ik probeer mijn nagels met regelmaat te voorzien van een mooie kleur. Voor mij niet alleen om de mooiheid, maar het helpt mij om niet nagels te bijten. Vandaag laat ik jullie twee kleuren van Nails Inc. zien. 

SAMSUNG CSC

Hoewel ik vele merken nagellak heb in mijn stash is er wel degelijk een kwaliteit verschil in de diverse merken. Een van de merken die ik tegenwoordig graag draag is die van Nails inc. Deze nagellak heeft het gel effect in zich en je hebt er geen lampen voor nodig. De eerste keer dat ik het gebruikte was ik ook erg verrast van de dekking en de mooie glans die de nagellak heeft.

SAMSUNG CSC

Deze paarse kleur kreeg in een van de beautyboxen en toen ik hem op mijn nagels deed was ik meteen verkocht aan de mooie donker paarse kleur. De nagellak dekt in twee mooie lagen en heeft een prachtige glans.

SAMSUNG CSC

Zoals je kan zien zijn mijn nagels erg kort momenteel en was het hoog tijd dat ik weer eens een mooie kleur erop deed. De lak blijft er een aantal dagen goed opzitten zonder echt te chippen.

SAMSUNG CSC

Deze roze kleur is zeer opvallend en soms mag je best wel eens gaan voor mooie opvallende nagels. De dekking van deze vind ik nog beter dan de paarse kleur. Uit gewoonte doe ik altijd twee lagen, maar had eigenlijk niet eens gehoeven.

SAMSUNG CSC

 

De roze heeft ook een hele mooie glans van zichzelf. Opvallend vind ik hoe de lak aanvoelt op de nagels. Alsof er echt een gel laagje op je nagels zit. Voelt op een of andere manier ook steviger aan als een normale nagellak. Hij chipt niet snel, maar voor het verwijderen van alle lak moet je ook wel even flink boenen.

Voor mij is dit merk zeker een aanrader betreft goede kwaliteit nagellak. De kleuren vind ik beide heel mooi, maar dat is ook een kwestie van smaak. De Nails inc. gel effect nagellak is te koop vanaf €12,- per stuk en daarmee behoren ze niet helemaal in het budget segment, maar ik gebruik ze best vaak om de goede kwaliteit.

Welke kleur zou jij wel eens willen dragen?

onder3

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge