Netflix favorieten op een rij

Netflix is tegenwoordig een fenomeen en ik ben er net zo blij mee als menig anderen. Vandaag laat ik jullie zien wat ik momenteel volg op Netflix of wat in mijn top 5 staat qua series die je eigenlijk zou moeten kijken volgens mij.

Laten we beginnen met wat nostalgie, een tijdje geleden kwam op Netflix de serie Fuller House online en gezien ik vroeger helemaal gek was van Full House kon ik die niet missen. Je moet zeker Full House hebben gezien, wil je Fuller House waarderen, maar gelukkig voor ons fans hebben ze nu ook Full House alle seizoenen online gezet! Heerlijk om tussendoor even te kijken en ik vind het gewoon erg leuk om even de nostalgie ervan te ervaren.

Black Sails leerde ik een tijdje geleden kennen en ik ben helemaal fan! Een geweldige goede serie waarvan 2 seizoenen nu op Netflix staan. Seizoen 3 is ook al afgelopen en als je toevallig HBO hebt kun je die daar al zien, maar hij komt hopelijk binnenkort ook op Netflix. Wat ik soms zo jammer vind aan series is dat er mensen doodgaan waarvan je eigenlijk nog heel veel zou willen zien in een serie. Ik ben dan ook erg benieuwd hoe seizoen 4 gaat worden.

Daredevil is een serie van Marvel en sinds ik Jessica Jones heb gekeken ben ik stiekem een beetje fan geworden van de Marvel series. Daredevil vind ik helemaal top. Ik keek eerst seizoen 2, maar ondertussen heb ik ook seizoen 1 helemaal gezien en ben ik nog meer fan geworden van de serie. Ook Jessica Jones ben ik nog aan het kijken, maar ik vind Daredevil net wat leuker momenteel.

Een serie over een seriemoordenaar die volgers heeft. Paar jaar terug al begonnen met de serie, maar nooit verder gekeken. Nu hij op Netflix staat ben ik zeker benieuwd hoe dit allemaal afloopt. Ik vind het een goede en spannende serie. Zeker de moeite waard om eens te bekijken.

Ben je meer van good looking guys in pak? Dan raad ik je zeker Suits aan! Heerlijk om even weg te zwijmelen en het is gewoon een leuke en goede serie om te volgen. Voor de mannen zijn er trouwens genoeg hot girls in te zien, dus voor ieder wat wils dacht ik zo 🙂

Ik merk dat ik nog heel veel meer series heb die ik aan wil raden, maar dat doe ik wel eens in een tweede deel van mijn Netflix favorieten! Ik ben erg blij met Netflix en ben benieuwd welke series jullie eigenlijk allemaal kijken en aanraden!

onder3

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge