Lifestyle: New and some old: boeken van bloggers

Dat er in Nederland een aantal grote bloggers zijn ontstaan loop der jaren is wel steeds meer zichtbaar geworden. Dat ze niet alleen bloggen is eigenlijk ook wel een feit. De laatste weken heb ik een aantal boeken gekocht en ze hebben allemaal een ding gemeen… ze zijn geschreven door bloggers. Vandaag deel ik met jullie mijn boeken van bloggers. 

Beautygloss Mascha

Ik schreef er al een artikel over, Happy love life, het 2e boek van Mascha Feoktistova. Hoewel ik het eerste boek ook heb gelezen heb ik deze destijds weggegeven aan een van mijn lezeressen. Misschien dat ik hem nog eens aanschaf voor in mijn blogkamerkast. De boeken gaan vooral over het leven van Mascha en hoe ze gekomen is tot wie zij is en hoe ze ook haar blog en liefdesleven succesvol heeft kunnen maken.

Cynthia misslipgloss

Het boek wat ik ook al een aantal jaar in de kast heb staan is die van Cynthia, oftwel misslipgloss. Hoewel ze deze maand is overgegaan naar haar nieuwe blog Cynthia.nl is het boek echt passend bij haar leven als miss lipgloss. Ik heb het boek nooit helemaal van voor naar achteren gelezen, maar dat komt vooral omdat het vooral een boek vol tips is.

Cynthia misslipgloss

Vooral voor de beginnende beauty meisjes is het een leuk boek. Wel ben ik benieuwd of Cynthia binnenkort een nieuw boek gaat uitbrengen en dan meer gericht op haar zelf als persoonlijkheid ook. Want ik volg haar al een aantal jaren, maar daarin heb je haar ontzettend zien groeien als persoon. Heb haar ook eens mogen ontmoeten en toen heeft ze mijn boek ook getekend, wel zo leuk zo’n persoonlijke noot.

Toen Serena Verbon haar boek uitbracht heb ik deze gelijk besteld. Ik vind Serena als blogger een van de fijnste in Nederland. Haar manier van schrijven vind ik enorm prettig en ook haar kijk op dingen. Serena bracht Serena’s stijlgids uit en daarin vind je veel tips, DIY en vooral heel veel inspiratie.

Serena verbon

Het is dan ook een boek die je niet van voor naar achteren hoeft te lezen. Het boek is enorm kleurrijk en heeft ook prachtige foto’s. Ook Serena heeft mijn boek persoonlijk gemaakt en voorin een stukje geschreven.

Dagmar #lievermetlef

Een blogger die van een hele andere tak van sport is, is Dagmar Valerie. Hoewel ik haar blog niet altijd lees, volg ik haar vooral op Twitter. Zij is ondanks haar chronische ziekte altijd vol positiviteit en al ben ik niet altijd zo overgegoten met positiviteit heb ik wel vaak door haar het gevoel eens anders naar de wereld te kijken. Haar boek Liever met lef heb ik ook gekocht om mij vooral te laten inspireren. Het boek is een boek waardoor je over dingen na gaat denken die te maken hebben met je leven en hoe jij je leven in wilt vullen. In combinatie met opdrachten wil Dagmar je helpen je innerlijke ik te laten stralen. Ik heb het boek nog niet helemaal uit gelezen, maar ik word enorm geïnspireerd door de teksten en manier van schrijven van Dagmar. Daarnaast is het ook wel een boek om hoofdstuk voor hoofdstuk even op je te laten inwerken.

Jiami Jongeman

Het laatste boek wat ik in mijn bezit heb is het boek van Jiami Jongejan. Ik denk een van de jongste bloggers die op 17 jarige leeftijd al zoveel heeft bereikt en dat met een behoorlijke strijd tegen anorexia. Dit is een van de grootste redenen dat ik het boek heb aangeschaft. Haar verhaal en hoe het bloggen haar hielp die gevecht te overwinnen. Persoonlijk volg ik Jiami haar blog niet, maar ik vind sterke powervrouwen wel altijd heel bijzonder en ben altijd enorm nieuwsgierig naar haar verhaal. Gezien het boek nog maar net uit is en ik hem nog maar net binnen heb kan ik je inhoudelijk nog niks vertellen, maar hij ziet er wel onwijs gaaf uit!

Wil je van een bepaald boek een review zien? Laat het mij dan even weten in de comments! Ik heb de komende tijd wel even (weer) wat te lezen en eigenlijk vind ik het alleen maar leuk om boeken van bloggers te lezen.

Welk boek van welke blogger zou jij nog wel eens willen lezen?

6 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge