Lifestyle: New in: Vlieland panorama foto op aluminium

Als blogger heb je soms onverwacht de leukste vragen voor samenwerkingen en zo kwam deze ook heel onverwacht in mijn mailbox terecht. De vraag was of ik een foto op aluminium wilde en nadat ik de site wat had bekeken kreeg ik ineens een hele fijne ingeving wat ik wilde voor deze samenwerking.

Zoals ik al veel op mijn blog heb laten zien ben ik helemaal gek van Vlieland. Het is voor mij de plek om helemaal tot rust te komen en heerlijk te kunnen ontspannen. Dat ik dan tijdens een van mijn bezoeken ook hele mooie foto’s heb gemaakt is misschien niet heel onlogisch. Echter staan de foto’s maar wat op mijn laptop en kijk er wel eens naar, maar verder doe ik er eigenlijk weinig mee. Dus ik wist meteen dat ik een foto van Vlieland wilde bestellen.

Het mooie van fotoopaluminium.nl, dochterbedrijf van fotocadeau.nl, is dat je niet maar een maat kan bestellen. Nee ze hebben een behoorlijk assortiment qua maten en toen ik het formaat 30 cm bij 90 cm zag staan wist ik meteen dat ik een van mijn panorama foto’s wilde laten afdrukken. Benieuwd of de kwaliteit ook zo goed zou zijn dan een normale foto.

Ik had verschillende formaten panorama en niet elke foto wilde in het programma van de site, maar toen ik een wat kleinere nam pakte hij deze wel mooi op. Daarna was het bestellen een makkelijk klusje. Je krijgt een bevestigingsmail en drie dagen, DRIE DAGEN!! had ik al een briefje in de bus dat er een pakket voor mij was. Ik kon niet geloven dat het mijn foto al zou zijn, maar gezien ik niks anders had besteld was ik enorm verrast door de snelle levering.

Zo nieuwsgierig als ik ben kon ik niet wachten en toen het pakket eindelijk binnen was heb ik hem meteen open gemaakt en ik was meteen super enthousiast! Wat een mooie kwaliteit en hij was eigenlijk nog mooier geworden dan verwacht. Stiekem wilde ik hem meteen wel ophangen, maar dat moet nog even wachten, want hij komt op mijn slaapkamer en die moet eerst even geschilderd worden en dan krijgt hij een mooi plekje.

Voor mij was dit een positieve ervaring met het bedrijf en ik bedacht dat het ook super leuk is om zoiets cadeau te doen. Met de snelle levering kun je het bijna nog last minute doen ook. Ik ben er in ieder geval super blij mee.

Wat vinden jullie van mijn nieuwe aanwinst?

*Dit artikel is een samenwerking en het gaat om verkregen artikelen.

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge