Nieuwe rubriek op mijn blog?!

Schrijven doe ik al heel lang, als kind hield ik dagboeken bij en later schreef ik gedichten en verhalen. Nu schrijf ik vooral over beauty en lifestyle en zie je soms een persoonlijk artikel voorbij komen. Toch heb ik soms het gevoel dat de kracht van mijn schrijven niet helemaal tot zijn recht komt in die artikelen.

Begrijp mij niet verkeerd, ik vind het super leuk om te schrijven over beauty en goede reviews neer te zetten, maar ik denk dat ik jullie, mijn lezers, veel meer heb te bieden op het gebied van het kijken naar de wereld. Om eerlijk te zijn vind ik het spannend om echt vanuit mijn hart te schrijven. Dingen te delen die voor mij belangrijk zijn en over zaken die mij bezighouden. Jaren heb ik mij hierdoor wel terughoudend opgesteld en de laatste periode heb ik erg gemerkt dat mijn mening er gewoon mag zijn en hoewel hij misschien niet altijd past bij de mening van de mensen om mij heen, zolang ik iedereen met respect behandel kan ik mijn mening wel geven.

Dat ik een rugzak heb met ervaringen in het leven en dat ik tegen vele dingen ben aangelopen in mijn leven heb ik wel vaker vertelt, maar ik wil graag meer de diepte in gaan over bepaalde onderwerpen. Hoe hebben bepaalde zaken invloed op mijn leven en hoe ga ik hiermee om? Wat wil ik vooral ook bereiken in mijn leven. Ik wil meer gaan schrijven over mijn visie op het leven. In mijn werk kom ik ook zoveel verhalen tegen en al die verhalen zetten mij erg aan het denken en dit zou ik vooral met jullie willen delen en vooral ook de interactie met jullie over hebben.

Nu ben ik vooral benieuwd of jullie, mijn lezers, hier ook een beetje op zitten te wachten of dat jullie gewoon liever beauty artikelen komen lezen. Deze gaan zeker niet weg, want ik vind het veel te leuk om te doen, maar ik wil mijn blog graag ook wat persoonlijker maken door te schrijven over onderwerpen die misschien niet vaak snel worden besproken. Zoals ik al zei vind ik het enorm spannend om deze stap ook te zetten, maar ik denk dat het wel iets is waar mijn kracht van het schrijven ook in kan zitten.

Daarom aan jullie ook de vraag, welke onderwerpen zou jij op gebied van het leven graag zien op mijn blog? Waar zou jij ook op willen reageren en wat houdt jou ook bezig op bepaalde vlakken? 

Liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge