Nog heel eventjes terug naar kerst 2016

Ja people ik ben er weer en heel misschien is dit wel een artikel die eigenlijk rond kerst online had moeten komen, maar zoals jullie van mij hebben kunnen lezen.. heb ik weinig met kerst. Toch kreeg ik van het merk Erica van Erica kruiderijen een heel leuk kerstpakket! Gezien ik er super blij mee ben wil ik hem vandaag even nog met jullie delen.

Verwennerij noem ik het echt wanneer ik producten opgestuurd krijg, maar helemaal als het producten zijn die ik ook helemaal geweldig vind. Zo schreef ik een poos geleden al over andere producten die ik mocht ontvangen van dit merk (Lees het hier) en ik gebruik de meeste producten nog steeds dagelijks.

Maar als hobby blogger een kerstpakket krijgen voor je blog is natuurlijk helemaal top. Zoals je kan zien zit er een body butter, gezichtscreme, masageolie en lipbalsem in het pakket. Gezien mijn gezichtscreme al bijna op is komt het heel mooi uit dat ik nu nog langer kan genieten van dit fijne product.

Wat ik vooral even met jullie wil delen is het feit dat ze bij Erica niet alleen natuurlijke beautyproducten verkopen, maar ook gezonde voeding en allerlei andere gezondheid producten. In mijn pakket zat ook winter thee. Ik ben zelf enorm gek op losse thee en ik heb hem meteen tussen mijn verzameling gezet.

Het zakje past lang niet in mijn weckpotjes, maar dat geeft niet. Deze thee zit vol met gedroogd fruit en ik moet heel eerlijk bekennen dat ik dit verre weg de lekkerste thee vind die ik tot nu toe heb gehad!

Bij deze wil ik Erica nogmaals bedanken voor het heerlijke pakket en ik zal jullie binnenkort meer vertellen over de producten, want die heb ik nu ook goed uitgetest en ik kan vast vertellen dat sommige items echt de moeite waard zijn!

Heb jij ook een kerstpakket gekregen?

* Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge