Novexpert, de belofte van een babyzachte huid

Dat ik teveel beauty producten heb blijkt wel als ik een tijdje terug mijn stash aan het doorzoeken ben. Daar vind ik twee producten van de Novexpert lijn die ik heb gekregen bij een persevent. Destijds was ik zoveel aan het testen dat deze aan de kant zijn gelegd en in het vergeten hoekje terecht zijn gekomen. Vandaag review ik ze alsnog en wat is het toch zonde dat ze zolang in het hoekje hebben gelegen.

SAMSUNG CSC

Novexpert is een merk dat verkrijgbaar is bij ICIparis en ik kan je ook meteen vertellen dat ze zeker geen budget prijs hebben. Ik hem meerdere producten van Novexpert mogen testen destijds en ik was erg onder de indruk. Tijds het event kregen we ook een goede uitleg over de producten en over dat de producten 100% natuurlijk zijn en zijn ontwikkeld door Franse doktoren. Novexpert werkt met een hoofdingrediënt namelijk; novaxyline. Dit ingrediënt zorgt ervoor dat passieve huidcellen actief worden en dat er hyaluronzuur en collageen aan gemaakt worden. Deze twee zorgen ervoor dat huidveroudering wordt tegen gegaan. De huid krijgt hierdoor een lift en een gezonde gloed.

SAMSUNG CSC

De twee producten die ik vandaag test komen samen in een verpakking de beauty kit genaamd. Deze koop je voor €71,42 en de verpakking beloofd je binnen 20 minuten een babyzachte huid. De producten die je krijgt zijn de the expert exfoliator mask & scrub en the repulp mask. Er zit op de verpakking een goede en duidelijke uitleg hoe je de producten moet gebruiken en wat ze doen.

SAMSUNG CSC

Je begint je treatment met de mask & scrub. Deze smeer je op je gezicht en laat je even voor 3 minuten inwerken. De volgende stap is dat je de scrub op je gezicht gaat masseren. Doe dit licht en niet te hard. De scrub kun je met lauw water afspoelen en je gezicht droog deppen. Op het eerste gezicht lijken de scrubdeeltjes erg hard en dat zorgt ervoor dat ik een beetje terughoudend ben met het in masseren. Ik heb een erg gevoelige huid. Al snel ontdek ik dat het licht in masseren prima te doen is en dat mijn gezicht dit wel aan kan.

Tijdens het intrekken van de scrub voel je een lichte tinteling, dit komt doordat de dode huidcellen worden los geweekt. De geur van de scrub is ook erg aanwezig en ik vind hem wel lekker. Het is een beetje een zware iet wat zoete geur. Na de scrub voelt mijn huid al heel erg fijn aan. Vaak voelt mijn huid juist na een scrub droog aan en heb ik het gevoel een crème te moeten gebruiken, maar dat is nu niet aan de orde.

SAMSUNG CSC

Dan is het tijd om het volgende product te gaan gebruiken, the repulp mask. Door een dikke laag op je gezicht te smeren krijg je het fijnste effect. Je laat dit minimaal 10 minuten inwerken. De techniek om het eraf te halen is misschien wat anders dan je gewend bent bij maskers. Je begint met warm water en elke keer maak je het water een beetje kouder. Als alles eraf is dep je voorzichtig je gezicht droog.

Het masker voelt echt heel fijn aan op de huid en de geur is net als ze scrub en dat is wel fijn. Mijn huid voelt echt fantastisch zacht aan en ik ben dan ook erg tevreden over het resultaat. Eigenlijk baal ik dat ik deze producten zo lang in een hoekje heb laten liggen, want vooral in de wintermaanden had mijn gezicht dit heel goed kunnen gebruiken.

SAMSUNG CSC

Het is niet een aanschaf die je zo even doet, tenminste ik niet, maar je kan wel een flink aantal keren met de scrub en het masker dat het de prijs een beetje verzacht. Wederom ben ik in ieder geval erg enthousiast over het merk Novexpert. Deze twee krijgen nu een mooi plekje in mijn badkamer en zal ik met enige regelmaat naar terug grijpen, want hoe fijn is het om een gezonde en zachte huid te hebben?

Ken jij het merk Novexpert al?

onder3

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge