Atenga's world: Veel onderweg en leuk nieuws!

 

Beetje later dan jullie gewend zijn van mij, maar afgelopen week was een drukke en erg leuke week. Ik was behoorlijk wat onderweg en alles voor een goed doel natuurlijk. Daarnaast deed ik vooral ook aan mijn sociale relaties onderhouden en had ik veel stof tot nadenken. 

Laat ik beginnen met dat door deze drukke week het bloggen er echt bij in is geschoten. Ik had nog wel tijd over, maar besloot dit even niet aan mijn blog te besteden. Ik wil mijzelf echt behoeden voor het feit dat het weer een “ik moet een artikel online hebben” verhaal gaat worden. Bloggen is voor mij een hobby waar ik veel tijd in steek en dat is prima, het mag niet de overhand nemen en mij helemaal opslurpen want dan vind ik het straks misschien niet meer leuk om te doen en dat wil ik voorkomen. Daarnaast heb ik al een aantal weken een beetje een writersblock. Moeite om, naar tevredenheid, artikelen te schrijven. Vele concepten staan er wel, maar ze missen gewoon nog iets waardoor ze nog niet online kunnen. Gelukkig kan ik mij hier ook even bij neerleggen en weet ik dat ik soms even wat afstand moet doen om straks weer lekker inspiratie heb en heerlijk kan gaan schrijven.

SAMSUNG CSC

Gezien de food diary ook niet online kwam deel ik in dit artikel even de foto’s van de gerechten die ik at. Ook heb ik gemerkt dat de artikelen van mijn food diary bijna niet worden gelezen en ben ik aan het kijken hoe ik dit een andere invulling kan geven. Misschien dat ik het meer ga koppelen aan mijn instagram account. Hier denk ik nog even over na. Het enige wat ik weet is dat ik het leuk vind om mijn eten te fotograferen en op die manier ook bewuster te zijn met mijn eten.

SAMSUNG CSC

Zoals ik al even aangaf heb ik de afgelopen week heel veel km’s gemaakt met mijn oude golf. Zo ging ik naar Nunspeet, Haren en Zwolle. Dit allemaal voor een eventuele nieuwe baan. Twee verschillende organisaties waarvan ik heel erg enthousiast werd. Ik liep mee en had gesprekken en heb zo een heel mooi beeld kunnen krijgen met de organisaties. De hele week woog ik alles met elkaar af. Van een van de organisaties kreeg ik al snel dat ze met mij verder wilden en mocht ik van ze wachten op de andere organisatie. Als beide met mij verder wilden kon ik een keuze maken. De afgelopen dagen heb ik goed nagedacht en besloten mijn hart en gevoel te volgen. Toen vanmorgen de andere organisatie belde dat ze met mij niet verder wilden wist ik helemaal dat ik de goede keuze had gemaakt. Ik vertel jullie, als alles echt rond is natuurlijk graag meer erover, maar voor nu ben ik gewoon erg blij dat er een nieuwe uitdaging voor mij ligt te wachten.

SAMSUNG CSC

Verder ging ik mijn ouders, zus en een vriendin bezoeken in mijn geboortedorp. Grappig is als je bijna je hele leven er hebt gewoond en nu echt het gevoel hebt dat je op bezoek komt in het dorp. Voor mij zegt dat ook hoe goed ik mij in de nieuwe stad voel. Ik woon er nu 3 maanden en ik ben super blij met mijn verhuizing. Ik hou van mijn huisje en de stad vind ik echt helemaal geweldig. De gesprekken van de afgelopen tijd gingen vooral over het eventuele nieuwe werk en keuzes maken. Ik merk dat ik steeds vaker sneller beslissingen weet te nemen en mijn hart te volgen en dat voelt zeer fijn moet ik zeggen. Natuurlijk ben ik ook afhankelijk hoe anderen tegen dingen aan kijken en of zij ook verder met mij willen, maar er vol voor gaan voelt voor mij gewoon goed.

Ik deed ook nog leuke dingen. Zo gingen we Leeuwarden even in en gingen we interieur winkeltjes bekijken en wat een leuke spulletjes allemaal. Heb wel weer wat inspiratie opgedaan voor mijn huisje. Nu heeft het even geen prioriteit voor mij, maar ik vind het heerlijk in zulke winkeltjes rond te kijken. Ik werd gewezen op een mooi jurkje, maar gezien ik nog niet zo gewend ben aan mijn nieuwe maten en niet weet hoe alles staat merk ik dat ik niet snel dingen ga passen waar anderen bij zijn. In de avond ging ik terug en kocht ik het jurkje en was ik helemaal verliefd op het jurkje en spijkerjasje. Ik heb gewoon een hele andere vormen qua lichaam en dat is erg wennen. Zaterdag ging ik een bezoekje brengen aan mijn opa. Hij was zo trots toen ik vertelde dat er een werk was. Altijd vraagt hij hoe het er voor staat en dat vind ik altijd heel lief.

Nu is het maandag en ga ik zo bellen met de organisatie en kijken wanneer we alles rond kunnen maken voor de nieuwe baan. Ik heb er in ieder geval heel veel zin in om weer aan de slag te gaan.

Hoe was jullie week?

 

 

onder3

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge