Op vakantie naar de camping.

camping-869163_960_720

Iets wat ik deze zomer zeker wil proberen te doen is op vakantie te gaan. Gezien ik waarschijnlijk alleen zal gaan wil ik niet in een tent, maar zou een stacaravan wel een mooie optie voor mij zijn. Op internet ging ik eens op zoek.

Natuurlijk moet je gaan bedenken wil ik in Nederland blijven of wil ik liever op een camping in het buitenland staan. Wil ik dat mijn camping er van alles bij heeft of is een simpele camping goed genoeg? Eigenlijk stond ik zelf altijd op kleine campings, maar om eerlijk te zijn is het ook wel eens fijn een wat luxere camping uit te gaan zoeken.

Er zijn super veel sites te vinden over campings, maar ik kwam uit op Luxes camping, waar je een heel mooi overzicht hebt van allemaal verschillende campings in 12 verschillende landen. Ik nam eens een kijkje in Nederland en ook daar vind je zoveel diverse plekken dat er voor iedereen wel een camping bijzit die past bij wat je zoekt.

beach-193786_960_720

Zo zie ik campings met mooie zwembaden en glijbanen, maar ook vlakbij steden om heerlijk stedentrip te kunnen maken. Zelf wil ik graag een camping waar ik dichtbij steden ben, maar als ik op de camping ben vooral genieten wil van de rust. Ook zie ik campings bij de kust, dat lokt mij ook enorm moet ik zeggen. In de ochtend een lekkere strandwandeling maken en daarna heerlijk in mijn stacaravan ontbijten.

Ik zwijmel vooral nog even verder bij het zien van al deze mooie campings!

Welke zou jij uitkiezen? 

onder3

*Kijk disclaimer. *Advertorial

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge