Op vakantie naar Spanje..

Als ik ergens nog nooit ben geweest is het Spanje, ok ik ben een keer op een Spaans eiland geweest, maar verder niet. Tijdens mijn zoektocht naar een leuke vakantie kwam ik weer mooie plekken tegen en heb ik stiekem zin om naar Spanje te gaan.

*Advertorial

camping sanguli spanje  kwam ik tegen en zeg nu zelf, dat ziet er toch helemaal fantastisch uit?! Ik ben zelf wel voor een vakantie waar veel service is, maar ook genoeg te doen is voor iedereen. Anderzijds ben ik ook iemand die er beetje op uit wil gaan om de omgeving te ontdekken.

Als er een strand in de buurt is dan kan ik daar heerlijk genieten van het zonnetje en een boek. Dit wil ik niet elke dag en dat maakt deze camping juist zo leuk. Je kan alle kanten uit, maar hebt ook wel de luxe die soms zo lekker is om heerlijk te ontspannen op een vakantie.

Het zijn niet meteen de goedkoopste vakanties, maar als je met een heel gezin bent en je hebt verder alles bij de hand dan is de prijs nog niet eens zo gek. Helaas voor mij is dat ik geen gezin heb en vooral alleen op vakantie zal moeten. Het mooie aan zo’n camping is dat je niet alleen bent en er genoeg mensen om je heen zijn. Daarnaast voelt het ook wel veilig om in een stacaravan te gaan in plaats van een tent als je alleen bent.

Het belangrijkste en fijnste van een camping vind ik altijd dat er een supermarkt is, want ik ben wel iemand van de last minute bedenken wat ik wil gaan eten en dan is het fijn als je dat dichtbij kunt halen en niet weer van het park af hoeft om dit te halen.

Ben jij wel eens naar Spanje geweest op vakantie?

onder3

*zie Disclaimer voor dit artikel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge