Beauty: Opgemaakt augustus en september

Niks is leuker dan producten gebruiken, maar helaas raakt er ook wel eens wat op. Vandaag laat ik zien wat ik de afgelopen maand(en) heb opgemaakt en wat ik van de producten vond. 

SAMSUNG CSC

Als eerste de shampoo en conditioner van Elvive de Nutri-gloss. Zelf ben ik wel erg tevreden met de producten van Elvive. Momenteel ben ik een speciale andere shampoo aan het testen, maar daarna stap ik zeker weer over naar Elvive. Ze doen gewoon prima hun werk en wat meer heb je dan nodig?

SAMSUNG CSC

Ook maakte ik een Nivea reinigingsmousse op en die komt zeker weer terug in mijn badkamer! Ik vind het echt een heerlijk en gemakkelijk product voor onder de douche. Het voelt heel fijn aan op de huid en verwijderd alle make-up en andere vuil die na een dag op je gezicht zit.

SAMSUNG CSC

Ik maakte twee douche foams op. Eentje van de Hema, die heel erg lekker ruikt en de foam van melkmeisje. Deze ruikt prima, maar vond hem niks bijzonders hebben. Die van de Hema is zeker een leuke budget aanrader.

SAMSUNG CSC

Ik kreeg ooit eens een kleine haarlak van taft en wat is dat ideaal om in je tas mee te hebben. Heerlijk een kleine verpakking en hij heeft mij vaak even uit de brand geholpen, wanneer mijn haren na een flinke wind weer flink in de war was gegaan. De werking van de Taft ultra was ook eentje die goed zijn werk deed en als ik hem in de winkel weer tegenkom gaat hij zeker weer in mijn tas!

SAMSUNG CSC

De nachtcreme en dagcreme van Dr. pierre Ricaud waren zeker aanraders! Deze ga ik ook zeker op mijn lijstje zetten, maar momenteel heb ik nog allerlei andere cremes liggen om uit te proberen. Ik schreef over deze producten al eens eerder een review.

SAMSUNG CSC

Als laatste maakte ik twee mascara’s op en een eyeliner. De eyeliner is de waterproof eyeliner van de Hema. Het enige product dat sinds alle jaren dat ik make-up gebruik nooit is veranderd. Ik ben gewoon enorm blij met mijn eyeliner. De mascara’s zijn van Rimmel en Cien. Ik heb, misschien wat vreemde, gewoonte om altijd twee mascara’s over elkaar te dragen. Zo komt het ook dat ze gelijkertijd op zijn. Op zijn ze trouwens niet helemaal, maar na 6 maanden gebruik moet je echt je mascara wel gaan vervangen. Beide was ik tevreden over, maar gezien ik zoveel mascara’s heb in mijn stash komen ze niet zo snel terug in mijn stash.

Welke producten heb jij opgemaakt deze maand?

Liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge