Beauty: Opgemaakt januari + februari

Opgemaakt video’s en blogposts vind ik stiekem altijd erg leuk om te bekijken en te lezen en daarom heb ik ook weer wat producten opgespaard. Het is alweer een tijdje geleden, dus het is lekker veel dit keer.


Een van mijn meest bekeken artikelen op mijn blog is de review over dit product. Hairjazz, het product dat je haargroei stimuleert. Ik ben nog steeds erg enthousiast over dit product, alleen ben ik voor nu even overgestapt naar een ander merk. Vind het altijd leuk om nieuwe merken uit te testen. Hairjazz zorgde ervoor dat mijn haar weer voller werd en ook groeide mijn haar goed. De shampoo had een apart geurtje en vooral in het begin voelde het vrij stug aan. Het fijne is dat je voor de prijs wel zo’n drie maanden met de tube kan!

 

Droogshampoo! Hier schreef ik al eens een artikel over en sinds het artikel gaat mijn zoektocht naar een fijne droogshampoo door. De Aussie droogshampoo ruikt erg lekker en geeft mijn haar wel dat schone gevoel voor een dag, maar s avonds had ik wel het gevoel dat ik het echt moest wassen. De Batiste droogshampoo is tot nu toe een aanrader! Deze vond ik erg fijn in gebruik en de geur is ook erg fijn. Mijn haar kreeg ook extra volume en voelde de hele dag fijn aan. Alleen kan ik dit merk hier in de stad niet vinden en gebruik ik momenteel de duurdere van Toni&Guy.

De producten die ik ontving van Dr Pierre Ricaud zijn, op de oogcrème na, allemaal helemaal opgemaakt. Ik ben echt enorm fan van dit merk en terwijl ik dit schrijf heb ik een nieuwe lijn ontvangen en ben ik enorm benieuwd of het deze lijn overtreft, want echt dit was een topper!

Ik maakte drie deo’s op. De FA is een fijne en doet prima zijn werk. De geur vond ik niet helemaal top, maar voor na het sporten was hij prima. De lady speed stick is eigenlijk nog niet eens op, maar ik heb hem al zo lang dat ik vond dat hij nu echt maar weg moest. Ik kocht deze in Praag en had er al veel over gehoord, maar hij is echt zo fijn dat de reviews ook zeiden. Ben zeker fan geworden. De rexona vond ik echt heel fijn en deze komt dan ook zeker weer terug. Het handige kleine flesje is ook ideaal voor in de tas.

Ik maakte twee producten van Rituals op. De foaming shower gel sensation die echt heel lekker ruikt en de calming bed en body mist. Deze zijn beide van dezelfde lijn namelijk TAO YIN en echt heel erg fijn. De body mist gebruikte ik op mijn slaapkamer en op mijn beddengoed. De foaming had een beetje een lage druk op de fles, waardoor het foam er niet altijd goed uitkwam, maar deze mogen beide best terug in mijn stash komen.

Ik maakte badzout van Rebro cosmatics op. Hierover komt nog een een artikel bij de rubriek in bad met… Maar ik kan je vertellen dat ik het hele potje van 60 gram voor een bad heb gebruikt. Je leest nog wel uitgebreid wat ik er van vond, maar ik kan je wel verklappen dat ik nog niet zo goed weet wat badzout nu voor functie heeft in mijn bad.. Ik moet het nog even uitzoeken.

Als laatste maakte ik nog een perfect eyeliner op van de Hema. Mijn ultieme favoriet en het enige product wat nog nooit is ingewikkeld voor een ander merk in al die jaren. Ik vind hem echt zo fijn! Wel heb ik geleerd dat altijd een reserve moet hebben. Toen ik een oog klaar had viel namelijk de punt eraf en was hij op. Loop je dan met een opgemaakt oog naar de Hema.

Zo dat waren alle producten alweer! Ik ben eigenlijk wel benieuwd wat jullie vinden van de opgemaakt artikelen en of je ze vaker wil lezen op mijn blog. Laat het vooral even weten in de reacties! 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge