Beauty: Opgemaakte producten

Heel vaak zie ik het voorbij komen op andere blogs of op YouTube. Opgemaakte producten en stiekem vind ik dat altijd erg leuk om naar te kijken. Daarom besloot ik ook een tijdje mijn opgemaakte producten te bewaren. Benieuwd wat ik de afgelopen weken heb opgemaakt?

SAMSUNG CSC

Als eerste maakte ik deze Rexona long lasting protection deodorant op. Deze gaat zeker weten weer op mijn lijst van opnieuw aanschaffen. Het is een hele fijne en neutrale deodorant die goed zijn werk doet. Ook zit er geen alcohol in wat ik zelf erg prettig vind.

SAMSUNG CSC

Wat was ik benieuwd naar dit product toen ik hem bij de Etos zag staan. Wat viel dit product mij tegen! Dit is denk de eerste keer dat ik een product waarin frambozengeur is toegevoegd niet fijn vindt. Deze shower foam is qua gebruik prima en doet wat hij hoort te doen. Ging ook een hele tijd mee, alleen de geur vond ik echt niet lekker. Het is dat ik geen producten zo weggooi, maar anders was hij wel al eerder gegaan. Het is een zoete geur met daar doorheen een onaangename geur er door heen. Kan het moeilijk uitleggen. De shower gel van deze lijn is overigens wel erg fijn.

SAMSUNG CSC

Het merk Guhl is zeker geen onbekende, alleen had ik het eigenlijk nog nooit gebruikt. Ik vond deze volume shampoo (en crèmespoeling, die in de prullenbak is beland) met blauwe lotus & Rijsproteine heel erg fijn. Hij gaf echt volume aan mijn haar en een goed verzorgende look. Gezien ik nog veel shampoo had staan en die eerst op wil maken komt deze wel weer eens terug. Hij ruikt ook erg lekker.

SAMSUNG CSC

Deze creme van Kueshi kreeg ik van Bianca om uit te proberen en hij kwam echt op het juiste moment. Mijn gezicht was duidelijk toe aan een goede verzorging en dat gaf deze Kueshi wel. Had het gevoel dat ik hem wel heel erg snel op had. Gezien ik nu een ander merk heb en deze ook niet echt in de NL winkels verkrijgbaar is was dit een eenmalige ontmoeting. Wel een fijne.

SAMSUNG CSC

Het gebeurd niet heel vaak dat ik een make-up product helemaal op maak, maar het is mij wel gelukt met deze lip laquer van Deborah Milano. Het was absoluut een van mijn favorieten en ik ga dan ook weer op zoek naar deze zelfde kleur. Ik ben wel fan van de lip laquers van Deborah Milano, ze zijn erg fijn in gebruik en drogen je lippen niet uit.

SAMSUNG CSC

Naast alle producten in verpakking maakte ik ook wat Lush bath producten op. Ik moet eerlijk zeggen dat Lush mij met allemaal niet heeft teleurgesteld en dat ik super tevreden ben met de bath producten. Helaas is Lush niet de goedkoopste en ga ik voor nu eerst op zoek naar andere producten van andere merken die mijn bad ook heerlijk maken.

Dit waren mijn opgemaakte producten, niet heel veel en om eerlijk te zijn denk ik dat ik zonder er bij na te denken ook wel dingen weg heb gegooid. Als jullie het leuk vonden om te lezen hoor ik het graag, dan zal ik zulke artikelen eens vaker doen.

onder3

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge