Over mij

Hoi! Mijn naam is Agneta en ik ben de eigenaresse van dit blog. Hier vind je mijn schrijven en alles wat ik wil delen. Ik woon samen met mijn vriend in Duitsland. We wonen op een prachtige oude boerderij, die nog helemaal verbouwd moet worden. Samen hebben we vele toekomst plannen, maar het voornaamste is dat wij happy zijn met onze plek hier. Het leven op de boerderij kan niet zonder dieren en we hebben hier een Husky genaamd Jayson, een buitenkat genaamd Monster en onze binnenkatten genaamd Nike en Puma. Op mijn blog zul je geregeld lezen over mijn leven hier in Duitsland.

Naast schrijven, werk ik 28 uur voor Hersenz. Dit is een behandelprogramma voor mensen met niet aangeboren hersenletsel. Hier begeleid ik mensen met NAH die door hun letsel ineens de wereld heel anders ervaren. Mijn werk vind ik fantastisch, maar ook intens zwaar op sommige momenten. Als achtergrond ben ik Maatschappelijk werker met een specialisme in hersenletsel.

Door mijn werk en mijn eigen ervaringen heb ik de laatste jaren geleerd dat ieder mens zijn eigen kwaliteiten heeft en dat iedereen zijn eigen kwetsbaarheid heeft. Deze kwetsbaarheid zul je terug zien in mijn online wereld waar ik open schrijf over wat mij bezig houdt.