Paletten stash 2016

Ik vind het zelf altijd erg leuk om te zien hoe de stash van anderen eruit zien en gezien ik zelf nog nooit jullie heb meegenomen in mijn stash, ga ik daar vandaag eens mee beginnen. We beginnen met mijn oogschaduw paletten.

SAMSUNG CSC

Momenteel heb ik elf oogschaduw paletten in mijn bezit. Naast de paletten heb ik nog heel veel mono’s liggen. De mono’s gebruik ik eigenlijk bijna nooit, maar de paletten eigenlijk best wel vaak. Je vindt in mijn stash verschillende merken. Ik zal ze eens wat van dichterbij laten zien.

SAMSUNG CSC

Mijn favoriete merk is wel Sleek. Ik heb vier paletten die ik niet allemaal evenveel gebruik. De Oh so special palette en de Vintage Romance palette zijn absoluut mijn favorieten. Eigenlijk zou ik wel meer van Sleek willen, ook omdat het gewoon hele fijne paletten zijn.

SAMSUNG CSC

Zoals je kan zien worden sommige paletten wel heel veel gebruikt. Links boven zie je een dupe van Two Faced Natural eyes. Een heel fijn palette met hele mooie kleuren. Vooral Honey pot. Daarnaast zie je mijn meest favoriete en dat is van Deborah Milano. Deze drie kleuren staan goed bij mij en ik gebruik hem dan ook het meest. Daarnaast gaat hij gemakkelijk mee in de tas. Mijn MAC Great beyond gebruik ik vooral als ik uit ga. De laatste op de foto is van Dr. Hauschka. Dit zijn mooie naturel kleuren voor een lichte look.

SAMSUNG CSC

Als laatste vind je een dupe van Urban Decay Naked 2 palette die ik altijd heel veel gebruikte, maar nu eigenlijk nooit meer. De w7 in the nude palette is zeker eentje die ik er wel wat vaker bij zou kunnen pakken. Ik houd wel van die mooie roze kleuren. Als laatste heb ik nog mijn Run boy Run palette van Revolution.

Stuk voor stuk mooie paletten die ik allemaal ook gebruik. Het mooiste vind ik dat ze qua budget niet heel erg hoog in de prijs zitten. Mijn MAC is de duurste en die heb ik gekregen.

Wat is jou favoriete oogschaduw palette die je bezit?

onder3

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge