Persoonlijk: Pittige weken, ziek en vakantie

Na een periode van heel hard en veel werken mag ik vanaf vandaag gaan genieten van een heerlijke vakantie. Om helemaal op te laden heb ik besloten een week mij te verplaatsen naar Vlieland. Grootste doel is opladen en inspiratie op doen voor mijn blog. Maar eerst praat ik jullie even bij van mijn afgelopen periode en waarom deze pittig was.

De afgelopen weken waren gekke tijden! Mijn tijd ging vooral op aan mijn werk. Ik hou van mijn werk, maar het is nooit af en dat betekent dat je soms best over je uren zit te werken. Werkweken van 50 uren was langzaam aan normaal. Naast het werken waren er ook privé omstandigheden die het allemaal niet leuk maakte. Zo werd de relatie verbroken en overleed de moeder van een goede vriendin en een week later mijn allerliefste opa. Met alle drukte en verdriet werd ik afgelopen week ook nog ziek. Wel besloot ik door te blijven werken en op het moment van spreken voel ik mij weer redelijk fit, maar ben ik ontzettend moe.

Mijn collega’s waarschuwden mij al dat ik stapjes terug moest gaan doen betreft mijn werk en op vele aanraden nam ik een week vakantie op. As we speak zit ik op de boot naar Vlieland en heb ik voor mijzelf een volle week een appartement gehuurd. De eerste drie dagen zullen vooral in het teken staan van bijkomen en vooral veel slapen ben ik bang. Mijn lichaam is moe en geestelijk voel ik mij behoorlijk uitgeput. Vlieland doet mij altijd opladen en om ook dingen echt te verwerken van de afgelopen weken leek mij een week op mijn favoriete waddeneiland geen overbodige luxe.

Dat ik vorige week niet een blog online heb gezet mag duidelijk zijn dat het door de drukte kwam en het ziek zijn dat ik er totaal geen energie meer voor had. Maar hoewel ik lekker vakantie heb ga ik zeker voor mijn blog lekker aan de slag. Ik vind het heerlijk namelijk om op Vlieland te werken aan mijn blog. Want misschien is het soms beetje stil, mijn blog gaat gewoon erg goed. Ik heb afgelopen periode een record aantal bezoekers gehad en heb een super leuke samenwerking in het verschiet zitten. Daarnaast kreeg ik leuke producten op gestuurd en heb ik tussendoor ook nog wat leuke dingen geshopt!

Ik wilde gaan kijken hoe ik jullie deze week ook mee kan nemen naar mijn favoriete eiland en in welke vorm, maar ik denk dat het in een soort van plog vorm gaat komen en misschien, beloof niks, dat ik ook aan het einde van mijn reis een weekvlog ga maken. Het YouTube kriebelt namelijk alweer een tijdje, maar ik weet niet wat ik daar precies mee wil gaan doen nog. Maar een Vlievlog leek mij wel leuk.

Er zijn in deze afgelopen weken ook wel wat leuke dingen geweest, zo kwam ik iemand tegen die ik al eens eerder ontmoette en raakten we in gesprek over sporten. Na nog wat contact heen en weer hebben we afgesproken om samen eens te gaan trainen en te kijken of het bij mij past dat ik getraind word door een personal trainer. We zouden al eerder beginnen, maar door de afgelopen weken kon ik de tijd nog niet vinden. Na Vlieland is dat het eerste wat opgepakt gaat worden. De eerste training heb ik al weg gehad en ik weet nu al dat dit zwaar gaat worden! In een ander artikel zal ik wat meer vertellen over mijn doelen.

Als we bij het sporten aan zijn gekomen kan ik ook vertellen dat ik heb besloten weer te beginnen met korfballen. Dit heb ik 25 jaar gedaan in het dorp waar ik vandaan kom, maar 2 jaar geleden was ik er klaar mee. Nu wil ik graag in de stad wat nieuwe mensen leren kennen en ben ik een paar keer wezen kijken bij een vereniging in de buurt. Na mijn vakantie ga ik beginnen en stiekem heb ik er echt veel zin in om weer een balletje te kunnen gooien.

Maar even genoeg over mij, hoe is het met jou?

Liefs

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge