Atenga's world: Pokémon go, nieuwe baan en producten ontvangen.

Het lijkt een eeuwigheid dat ik achter mijn eigen laptop zat. Dit klopt ook wel een beetje, want zoals je misschien hebt gemerkt is het rustig op atenga.nl. De reden? Naast Pokémon go spelen vertel ik verder alles in dit artikel wat mij vooral bezig houdt afgelopen tijd. 

 

232106403

Laten we beginnen met mijn nieuwe baan! Heb nu twee weken erop zitten en ik vind het echt super leuk. De organisatie past bij mij, ik heb mijn vrijheid in mijn werken en ik ga naar cliënten thuis. Het werken met mensen die Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) hebben vind ik echt heel erg fijn. Ik moet wel wennen aan het vele rijden. In een week 1000 km is normaal en dat komt deels doordat ik een uur tot anderhalf uur moet rijden voor ik op mijn vaste locaties ben. Momenteel ben ik nog aan het inwerken en is het vooral kennismaken met verschillende cliënten en met alle medewerkers. Mijn uren zijn heel wisselend en dat betekent dat ik soms 5 dagen werk en de andere keren 4. Soms kan ik ook thuis werken en dat maakt het werk gewoon erg divers en wisselend en dat vind ik fijn. Natuurlijk is het wel even weer wennen om 32 uur per week aan het werk te zijn.

SAMSUNG CSC

Hoewel ik even een tijdje stil was op mijn blog, en dit zal komende tijd nog niet weer op full speed zijn, komen er wel leuke dingen op mijn pad met het bloggen. Zo ontving ik leuke pakketjes en heb ik best wat ideeën voor mijn blog. Zo ontving ik een Ice age pakket voor de nieuwe Ice age collision course film die 22 juli uitkomt. Een van de animatiefilms die ik stiekem nooit saai vind om naar te kijken. Vooral de eekhoorn en zijn eikeltje kan ik erg om lachen. Ook kreeg ik een product binnen van Decubal en dat vind ik erg leuk gezien ik mijn eerste beauty artikel op mijn oude blog schreef over deze lijn. Ik heb het al een hele tijd niet meer geprobeerd en ben erg benieuwd. Zelf heb ik ook nog wat nieuwe items die ik zeker nog onder de aandacht wil brengen. Daarnaast is de zomervakantie natuurlijk ook begonnen en dat betekent dat het in blogland ook aanzienlijk rustiger wordt en komt het nu even goed uit dat ook ik wat minder blog. Gaan er vanuit dat het na de zomervakantie allemaal weer wat in het ritme zit.

pokemon-go

Als laatste wil ik het toch even hebben over waar, vele met mij, de laatste dagen mee bezig zijn. Juist Pokémon go! Op het internet lees je mensen die het spelen en anderen die het verschrikkelijk vinden. Ik ben groot fan en samen met mijn vriend spelen we het spel ook lekker mee. Naast dat het gewoon erg leuk is om te doen, beweeg je ook enorm veel. Het spel heb ik nog niet helemaal door, maar wel hoe je de Pokémon  kunt vangen, evalueren en mijn eieren komen ook al uit. Het is vooral leuk om samen met andere mensen te spelen en te kijken wat je allemaal tegenkomt. Voor nu is het vooral alles proberen te verzamelen. Voor mij een heerlijke ontspanning kan ik je wel vertellen. 

Stiekem ben ik wel benieuwd wie van jullie eigenlijk ook Pokémon go spelen.

onder3

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge