Powerbanks, ineens wist ik weer waarom..

Soms kom je tot de ontdekking dat je in je leven echt een bepaalde gadget nodig hebt. Toen ik van de website Joinz.nl de vraag kreeg of ik een van hun powerbanks wilde uit proberen was mijn antwoord meteen JA! Nu zul je wel denken wat is er nu zo speciaal aan een powerbank tegenwoordig..

Laat ik het je uitleggen! Ik heb in mijn leven al vaker (kleine) powerbanks gehad, maar nooit leverden ze dat wat ik het meest nodig had. Ik werk niet alleen met mijn eigen mobiel door de dag heen, maar voor mijn werk heb ik een iphone en een ipad waar ik veel van vraag.

Wat ik zo lastig vond van mijn eerdere powerbanks was het feit dat ik voor alles andere snoertjes mee moest nemen en dit vergat ik gewoon met enige regelmaat. Toen ik de powerbank thuis kreeg was ik meteen blij verrast met het kabeltje dat er bij zat. Je hebt namelijk met een klein snoertje alles al bij de hand. Ik kan in no time al mijn apparaten opladen en ik verzeker je, dat moet ik vaak!

Stiekem vind ik dat deze powerbanks een perfecte gadget is die elke medewerker van mijn organisatie ook zou moeten hebben. Het leuke is dat je ze ook nog kan personaliseren met je eigen logo. Ideaal voor een bedrijf die weet dat zijn klanten een flinke mAh nodig heeft.

Ik vind het heerlijk dat ik mijn mobiele apparaten nu dagelijkse extra op kan laden en ik zeker weet dat ik de einde van dag ermee kan halen. De powerbank die ik kreeg is 5000 mAh en hiermee kan ik bijna viermaal mijn mobiele telefoon opladen. Hij laad erg snel en dat is een fijn gegeven. Kan ik eindelijk aan het einde van de dag nog even een lekkere wandeling maken met mijn favoriete muziek en op pokemon go jacht.

Liefs Agneta

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge