Reis naar Curaçao en wij gaan trouwen!

Bijna 3 maanden geen “artikel” online en het voelt alsof ik alweer eeuwig achterloop. In dit geval klopt het ook wel. Want de afgelopen maanden zijn er zoveel dingen gebeurd en is het leven een rollercoaster aan emoties. Zo gingen we naar Curaçao, zijn we verloofd en hebben we een start gemaakt met de verbouwing. Vandaag is het tijd om jullie weer helemaal bij te praten en mijn opgedane inspiratie weer om te zetten naar leuke verhalen voor op mijn blog.

Naar Curaçao reizen:
Op reis naar Curaçao was iets waar mijn vriend en ik erg naar uitkeken. Na het verlies van ons kindje en alle emoties die daar bij komen waren we beide toe aan een andere omgeving om helemaal op te laden. De reis naar Curaçao stond al in de planning en we hebben 2 weken ook echt volop genoten van alles om ons heen. We waanden ons in ongelooflijke luxe en hebben vooral heel veel gerelaxt! Binnenkort vertel ik jullie alles over onze reis, over de leukste snorkeltips en de do’s en dont’s van Curaçao!

Wij gaan trouwen!
Ik lag lekker te genieten van het prachtige resort op Curaçao waar we die dag verbleven. (Daar schrijf ik zeker nog meer over) Ging mijn vriend voor mij op zijn knieën, met voor zich een ring. Het antwoord was meteen duidelijk, maar door de emoties vergat ik ja te zeggen. Maar natuurlijk zeg ik ja tegen de liefde van mijn leven! Hoewel de bruiloft nog even duurt, de voorpret is fantastisch!

Start van de verbouwing:
Na onze vakantie zou de verbouwing van onze droom boerderij van start gaan. We zijn alvast gestart met kleine sloopwerkzaamheden en is mijn vriend bezig de stacaravan helemaal klaar te maken. Hoewel het altijd nog wat ver weg leek, starten we nu echt. Ik kan niet wachten tot het eerste deel klaar is. Beide zijn we erg bezig om zoveel mogelijk te sparen en proberen we alles zo snel mogelijk te realiseren.

Verlies van een dierbare:
Naast alle mooie momenten van de afgelopen periode zijn we ook in rouw. Onze zwager is ziek en is in zijn laatste fase aangekomen. Een reis die soms zo onwerkelijk klinkt, maar eentje die we uiteindelijk allemaal zullen gaan maken. Hoewel wij ons leven door blijven gaan, zijn er momenten dat we er echt stil bij staan en we er willen zijn voor de familie. Hierdoor zien we ook dat geluk en verdriet zo dicht bij elkaar liggen. Emoties zijn dan ook een rollercoaster en slingeren van intens verdriet naar euforie en weer terug.

Tot slot:
Ik heb over alle onderwerpen zoveel inspiratie opgedaan. Deze ga ik proberen allen om te zetten op mijn blog. Dus verwacht weer artikelen op mijn blog en veel tips. Ik hoop uiteindelijk dat jullie ook allemaal geïnspireerd worden.

Liefs Agneta

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge