Beauty: Rimpelvrij met Dr. Pierre Ricaud Hyalurides lijn

Zoals je al eens eerder op mijn blog kon lezen, ben ik wel fan van de producten van Dr. Pierre Ricaud. Zo schreef ik al eens over de dag en nacht creme en over de make-up lijn van dit merk. Vandaag heb ik voor jullie een nieuwe review. Dit keer over de nieuwe lijn van Dr. Pierre Ricaud. De Hyalurides anti rimpel innovation.

31 jaar en laatst kreeg ik de opmerking, je wordt ouder vrouw want de rimpels worden al zichtbaar. Niet leuk om te horen, maar voor mij wel een teken dat ik weer even een goede verzorging voor mijn huid nodig had. Natuurlijk is je innerlijke zelf goed behandelen nog belangrijker, maar een goede huid verzorging ondersteund de veerkracht van de huid. Van Dr. Pierre Ricaud kreeg ik de mogelijkheid deze anti rimpel met de kracht van 4 uit te testen.

Laten we het eerst eens hebben over de kracht van 4 en wat Dr. pierre Ricaud hierover zegt.

4 hyaluronzuren Kracht 4:
KRACHT 1: aan het oppervlak worden de rimpels meteen gladder.
KRACHT 2: de rimpels worden geleidelijk minder diep.
KRACHT 3: de rimpels worden van binnenuit weer gevuld.
KRACHT 4: het effect van langzame afgifte voor geleidelijk herstel van de contourlijnen.
Salicylzuur: direct gladstrijkend effect. Het serum zorgt ook voor een betere opname van crèmes, zodat deze optimaal hun werk kunnen doen.

Hyalurides LP Huidvernieuwend Anti-Rimpel Serum

Een goede serum vind ik persoonlijk altijd prettig. Het nadeel wat ik vaak ervaar is dat sommige serums ongelooflijk kunnen trekken in je gezicht. Deze Hyalurides serum voelt eigenlijk heel erg fijn aan. Hij trekt niet, maar toch heb je wel gevoel dat het je gezicht iets strakker trekt.

Het gebruik is ook heel erg fijn. Je brengt het in de ochtend en avond aan op een gereinigde huid en je hebt niet veel meer nodig dan dit drupje zoals je ziet op de foto. Breng het op je hele gezicht aan en laat het eventjes inwerken.

De serum komt in een glazen potje en dat vind ik zelf heel luxe en prettig. Het handige pipetje zorgt ervoor dat je altijd de juiste doses gebruikt en zo niet onnodig product verloren gaat. Dit is zeker een serum die ik bij mijn favorieten zou zetten.

Hyalurides LP Rimpelopvullende Oogcontourcrème

Wat eigenlijk ook heel fijn is met deze lijn is het feit dat je zo elke ochtend en avond echt even een momentje voor jezelf hebt en je gezicht echt even een verwennerij krijgt. Het product wat ik zelf heel prettig vind is de filling anti- wrinkle eye cream. Deze voelt zo prettig aan op en onder de ogen. Echt een extra verzorging voor de ogen.

Met dit beetje kun je trouwens heel veel oog behandelingen doen. Er is echt maar een heel klein pompje nodig per oog. Dit smeer je lekker in en je voelt de extra hydratatie meteen. Zelf heb ik momenteel best wel een slechte huid en vooral bij de ogen is mijn huid heel dun en slap. De oog crème komt dat ook echt als geroepen en ik merk dat het mijn huid daar ook goed doet. Daarnaast vind ik het heerlijk om mijn ogen in te smeren, weet niet ik vind dat ontspannend om te doen.

Hyalurides LP Anti-Rimpel Dagcrème Kracht 4

Als laatste stap is er de Hyalurides anti wrinkle cream. In de ochtend gebruik ik deze tube daarvoor. Deze crème is fijn van textuur en smeert goed uit. Mijn huid voelt erg glad en zacht aan na gebruik van deze crème.

Hyalurides LP Anti-Rimpel Dagcrème Kracht 4

Ook kun je deze creme in een pot krijgen. Misschien is het mijn verbeelding, maar ik gebruik de tube altijd overdag en de pot altijd in de avond. Heb gevoel dat de pot iets meer hydratatie geeft en daarom vind ik het fijn deze voor het slapen gaan aan te brengen.

Ik moet eerlijk bekennen dat ik de producten in zijn geheel erg prettig vind en met veel liefde gebruik. Het geeft mijn huid die verzorging die ik graag wil en alle producten zijn enorm zuinig in gebruik en dat vind ik een enorm pluspunt. Ik gebruik het nu bijna 3 maanden en de serum en het potje beginnen nu leger te raken.

Ik kan niet eerlijk zeggen of het mijn huid ook heeft verbeterd, gezien ik de afgelopen periode toch veel heb gekwakkeld en dit duidelijk zichtbaar was aan mijn huid. In combinatie met goed water drinken, gezonder eten en deze verzorging zie ik per dag mijn huid weer verbeteren en dat is heel erg fijn. Voor mij is deze lijn van Dr. Pierre Ricaud echt een aanrader.

Op de website van Dr. Pierre Ricaud is momenteel ook een sale bezig en dat betekent dat je de producten voor een mooi prijsje kan scoren.

Welke gezichtsproducten gebruik jij?

* Dit artikel bevat producten die opgestuurd zijn door een merk/bedrijf

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge