Schrijven en kwetsbaarheid

When the mind sometimes break, just fix it with selflove

Al een tijdje ben ik op zoek naar mijn eigen ik. Wie ben ik? Wat wil ik? Wat maakt mij blij? In alle antwoorden die voorbij komen is schrijven en de wens om daar meer mee te doen een rode draad in mijn hersenspinsels. Hoewel ik eigenlijk mijn weg met mijzelf wel heb gevonden, miste ik toch een ding en dat was het schrijven. Soms schrijf ik op mijn Instagram of Facebook wel een kort verhaaltje over wat mij bezig houdt. Toch altijd het gevoel dat het niet voldoende was. Het laat kleine stukken zien van wat mij bezig houdt, maar niet wat ik echt altijd wil schrijven.

Het idee dat mijn verhalen, schrijfsels en hersenspinsels enig nut moeten hebben voor ik het mag publiceren heb ik laten varen. Wanneer men mij niet kent of oppervlakkig kent, komt men er niet echt achter, maar ik wil alles goed en niet alleen maar goed, maar perfect. Wanneer ik in mijn hoofd dit streven niet kan behalen, simpel dan doe ik er ook niks mee. Gelukkig in mijn zoektocht heb ik mijn perfectionisme hierin wat lossen kunnen laten. Dus schrijven over wat ik maar wil en hoe ik tegen de dingen aankijk. Mijn mening mag er ook zijn en ik kan niet iedereen te vriend houden. Daarnaast heb ik met mijn ervaringen eigenlijk ook best wel wat te vertellen.

Being crazy is sometimes a way of life

Naast alles ben ik iemand die graag mag delen. Delen over gevoelens, over producten of leuke dingen die ik tegenkom. Wanneer ik schrijf, krijg ik vaak te horen dat mensen de kwetsbaarheid erin juist zo mooi vinden. Kwetsbaarheid is soms een vies woord, maar door mijzelf kwetsbaar te laten zien heb ik op verschillende vlakken mogen ervaren dat het leven soms/meestal/ bijna altijd kwetsbaar is. Voor mij is het vooral wat leer je van je eigen kwetsbaarheid en van die van anderen?

Ik wil schrijven, ik wil kwetsbaarheid laten zien en wil delen en bij deze neem ik jullie gewoon mee in mijn wereld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge