Beauty: Shoplog Lush aankopen

Het heeft een tijdje geduurd, maar eindelijk ging ik een dagje naar Amsterdam en kon ik weer genieten van het heerlijke geuren paradijs Lush! Mijn vorige aankopen waren al een geruime tijd op en ik kon dan ook niet wachten om weer mijn mandje te vullen met overheerlijke producten! Vandaag laat ik jullie mijn nieuwe aanwinsten zien in een shoplog!

Candy mountain Lush

Dat ik van zoete geuren houd mag misschien wel bekend zijn en dat mijn hartje dan ook sneller ging kloppen bij het ruiken van de Candy mountain Bubble bar is dan ook niet heel gek. Deze overheerlijke zoete geur viel op tussen alle geuren en door de candy roze kleur die erin verwerkt zit is hij natuurlijk helemaal perfect. Deze Bubble bar kostte €4,95.

Lush Brightside

Het tweede product wat in mijn mandje belande was de de bubble bar Brightside van €6,95 Deze heerlijke, naar mandarijn geurende, bubble bar had ik bij mijn vorige aankopen ook en toen was ik zo onder de indruk van de werking en geur dat hij meteen weer in mijn mandje belande. Het leukste aan deze bubble bars is dat je ze vaker dan een keer kan gebruiken.

Lush Sakura

Naast de fruitige en zoete geuren had ik ook zin om een geheel andere geur te proberen en zo kwam ik uit bij de bath bomb Sakura. Een erg kruidige met Japanse kersenbloesem jasmijn en zoete acasia. Ben erg benieuwd naar deze geur in mijn bad. Deze bath bomb koop je voor €5,95.

Lush Sunnyside

Dat je bij Lush niet alleen je neus moet gebruiken blijkt wel bij deze Bubble bar Sunnyside. Een mooie gouden bar zorgt meteen dat je oog er op valt. De geur is wederom ook met mandarijn en sinaasappel, alleen minder fruitig dan de Brightside. Ik ben vooral benieuwd of de gouden glitters niet teveel op mijn huid achterblijft na gebruik. Maar een golden bad lijkt mij wel helemaal geweldig! Deze bubble bar koop je voor €6,95

Lush comforter

Doordat je sommige bubble bar meerdere keren kan gebruiken kocht ik naast de brightside ook de Comforter. Een fruitige zoete geur en natuurlijk heerlijk knal roze! I like it. Ook deze bar koop je voor €6,95 maar is genoeg voor 3 a 4 badsessies.

Lush sex bomb

Een andere terugkomer is de Bath bomb met de naam sex bomb. Deze ruikt licht zoet en is echt heerlijk om in te badderen. Deze bath bomb is ook echt super leuk van kleur. De roos in de bath bomb is super lief detail. Deze kost €5,95

Lush Pumpkin

Als laatste bad product ging ik voor de Halloween Pumpkin bath bomb. Deze gecombineerde geur van vanille en kaneel is echt heerlijk en zijn uiterlijk is natuurlijk echt perfect voor de Halloween sfeer. Deze kostte €5,25.

Bubbly Lush showergeld

Naast de bad producten kocht ik ook nog twee douche producten namelijk de Bubbly showergel en de The comforter shower cream. De Bubbly is een geur van limoen en oranjebloesem en die combinatie is echt goddelijk kan ik je vertellen. The comforter is juist de geur van cassis en dit vind ik echt zo lekker. Ik wilde graag een grotere fles, maar gezien ik niet kon kiezen uit de twee geuren kocht ik van beide de 100 ml voor €8,50 per fles.

Met deze aankopen kan ik wel weer een hele poos vanuit en ik beloof jullie dat ik regelmatig een review zal maken over de producten, zodat jullie misschien in de toekomst ook heerlijk kunnen genieten van deze zaligheden.

Welk product van Lush moet ik volgens jou echt eens proberen?

Liefs

3 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge