Spam je favoriete artikel!

SPAM JE FAVORIETE ARTIKEL!

Gezien ik altijd op zoek ben naar leuke, ontroerende en fantastische artikelen om te lezen leek het mij leuk om vandaag jullie de kans te geven jullie leukste, mooiste, fantastische of ontroerende artikel hier vandaag met mij en mijn lezers te delen.

couple-1198146_960_720

Als ik mijn Google analytics er even bij pak dan kan ik zien welk artikel het meest is gelezen sinds mijn blog weer online is en dat is het artikel over alleen zijn en het perspectief zien.  Dit artikel heeft bijna het dubbele aantal lezers dan het tweede artikel in de rij. Zelf ben ik ook wel trots op dit artikel en was ik zeer tevreden met hoe ik het heb kunnen verwoorden.

Vandaag leek het mij leuk om jullie leukste artikel, zelf geschreven of eentje die jij ergens hebt gelezen hier vandaag met mij en de andere lezers te delen. Iedereen wil graag dat zijn artikelen worden gelezen en we kunnen elkaar hierin ook prima ondersteunen.

Ben super benieuwd welke artikelen jullie uitkiezen en ik zal ze allemaal gaan lezen! Veel plezier met het uitzoeken naar jou favoriete artikel.

onder3

 

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge