Persoonlijk: Still alive…

Het leven overkomt je, waar ik laatst nog zo enthousiast was dat het mij allemaal lukte, 2 banen, bloggen, sociaal leven etc.. was het de afgelopen tijd toch echt wat teveel van alles. Belangrijkste is dat ik er nog steeds gewoon ben en mijn blog gewoon nog online blijft en ik af en toe gewoon ook nog zal posten.

Momenteel ben ik bezig om van mijn twee banen een te maken en iets minder uren te gaan werken. Waarom? Omdat het kan en omdat ik merk dat mijzelf 100% geven voor alles een onmogelijke taak is. Hoe en wat is allemaal nog in overleg en sowieso tot eind mei blijft het zoals het is.

De keuze om toch mijn blog op de achtergrond te zetten was voor mij nodig, gezien ik naast mijn 2 banen en sociale leven eindelijk ook een andere keus heb gemaakt! Namelijk ik train al een tijdje nu met een personal trainer 2x per week! Eindelijk de stap gezet om weer intensiever te gaan sporten. Dit naast mijn teamsport betekent 4x per week sporten. Oftewel plannen als een gek, maar het lukt mij.

Ik heb mijn url weer met een jaar verlengd en dat betekent dat mijn blog lekker online blijft en ik dus zo af en toe wat ga posten. Misschien als het na mei weer rustiger wordt en ik het weer wat regelmatiger zou kunnen doen.

In ieder geval zal ik binnenkort wel meer vertellen over mijn trainingen met de personal trainer en wat het mij oplevert.

Voor nu blijft het dus nog even rustig, maar zoals je eigenlijk altijd al van mij gewend bent.. ik ben niet weg en ga niet weg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge