Sunday diary #1

Elke week denk ik wel keertje, “ooh dat zou ik kunnen vloggen” en dat terwijl ik helemaal niet vlog. Ook wil ik regelmatig een dagje gaan “ploggen” alleen dan vergeet ik weer een heel stuk van de dag. Toch wilde ik dit gevoel een plek geven op mijn blog en heb besloten een sunday diary in het leven te roepen. Hier vind je mijn dagelijkse dingen, mijn gebeurtenissen, mijn gedachten van de afgelopen week. Elke week een verrassing wat ik heb meegemaakt natuurlijk.

SAMSUNG CSC

Het was mij het weekje wel. Vele emoties hebben de week gepasseerd, kreeg ik super leuk nieuws en was ik ziek. Alleen vandaag komt alles samen en overdenk ik deze week. De foto is van vandaag, vanmorgen had ik zin om even wat te spelen met mijn make-up en look. De beanie bestelde ik via Ebay en ik vind hem helemaal geweldig! De lipstick is van M.A.C. Captive en ik heb deze met de PUNKER lip gloss potlood hem wat donkerder gemaakt en glanzend gemaakt. (voor dit product zie het artikel voor morgen!)

Laat ik bij het begin van afgelopen week beginnen. Zondag kreeg ik de gelegenheid een huisje te bezichtigen in de stad waar ik graag naar toe wil. Deze week kreeg ik te horen dat ik het huisje mag gaan huren en ineens besefte ik mij dat het nu echt ging gebeuren. Ik ga verhuizen naar een nieuwe stad. Uit het dorp waar ik opgegroeid ben, maar waar ik echt niet meer wil blijven wonen. Heb er super veel zin in, maar vind het ook wel wat spannend allemaal. Een ding weet ik wel en dat is dat ik het allemaal wel ga redden en ik hierin een goede keuze maak. De komende tijd zal dan ook in het teken staan van verhuizen, maar ik besef mij dat ik eigenlijk niet zoveel spullen heb en ik lekker rustig en chill alles kan regelen en dat vind ik heerlijk. Verder wil ik (nog) niet teveel schrijven over het huisje of de plaats waar ik ga wonen, want dat is niet zo belangrijk om te weten. Wel dat ik nu goed mijn best doe om vooruit te werken met mijn artikelen, want ik wil proberen te voorkomen dat jullie als lezers daardoor teveel artikelen zouden moeten missen.

IMG-20160320-WA0000_resized

Verder moest er deze werk gewoon gewerkt worden. Ik ben met vele patiënten aan het afronden en met sommige mensen heb je toch intensief een tijd samen gewerkt en dan is het erg fijn om te zien hoe het vooruit is gegaan, maar is het ook afscheid nemen en sommige mensen blijven je gewoon wat beter bij. Woensdag was ik steeds erg moe en voelde mij op gegeven moment niet fijn. Toen ik in de auto naar huis zat voelde ik de koorts opkomen. Ik ging nog even bij mijn ouders langs en ging daarna door naar mijn appartement. Ik wilde nog gaan douchen, maar ik ben meteen mijn bed ingedoken en heb eigenlijk de hele woensdag en donderdag op bed gelegen met koorts. Vrijdag voelde ik mij vooral nog wat duf en moe, maar was de koorts weg en kon ik weer wat rond bewegen.

IMG-20160319-WA0002_resized

Zaterdag ging ik even de stad in, mijn kledingkast is namelijk zo leeg geworden dat ik echt niet meer kon wachten nieuwe broeken te halen. Gezien ik gewoon nog niet teveel er aan uit wil geven vond ik het lastig wat te vinden. Gelukkig zit er een leuke outlet shop in de stad en daar vond ik twee mooie broeken die ik meenam. Toen ik thuis kwam zat ik te bedenken wat ik wel en niet mee wilde met de verhuizing en ben ik vast gaan schiften en heb ik veel kleding en spullen op Marktplaats gezet. Ik heb nog zoveel kleding die ik nog maar net heb en nu dus allemaal te groot zijn en kan er hopelijk anderen blij mee maken en kan ik met het geld zelf nog nieuwe dingen halen.

IMG-20160319-WA0000_resized

Verder kocht ik nog potjes voor mijn cactussen deze week en ging ik een verpotten. Wat een lastig klusje is dat! Mijn handen waren na het verpotten best wel wat verdoofd door alle prikken die ze hebben gehad. Tijd lang wist ik niet waar mijn liefde voor de cactus nu precies weg komt, maar mijn neef attendeerde mij erop dat mijn pake (opa in het Fries) altijd cactussen had in huis en toen begon mij dat ineens allemaal weer te dagen. Momenteel heb ik er 9 en ik denk dat het voor nu ook wel even genoeg is. Ook kocht ik de prachtige bloemen die je hierboven in het artikel ziet. Ik vind het altijd fijn om verse bloemen in huis te hebben. Van mijn moeder kreeg ik ook nog bosje tulpen dus mijn appartement is weer goed voorzien.

20160220_084913
Verder heb ik deze week even bij Darwin gekeken. Eerder schreef ik al dat Darwin niet meer bij mij in het appartement kon wonen door zijn dominantie. J was zo lief om in huis te nemen, maar Darwin maakt het er niet gemakkelijk op met zijn gedrag. Hij blijft daar tot mijn verhuizing en dan zal ik ook kijken of hij helemaal rustig is en gewend is of dat het beter is voor hem een ander plekje voor hem te zoeken. Nooit leuk om zulke dingen te moeten bedenken, gezien dat je niet een kat neemt om vervolgens weer weg te moeten doen, maar Darwin is van alle katten die ik heb gehad echt extreem.

Vandaag is het vooral een dag van opruimen en bloggen. Dit in combinatie met muziekje op en tussendoor wat producten fotograferen. Daarnaast ga ik voor Pinkit.nl gastartikelen schrijven. Dit zullen artikelen worden die, net zoals hier, passen bij mij. Het is altijd fijn als anderen je artikelen ook kunnen lezen en ik was wel benieuwd of ik als gastschrijver ook anders schrijf of hoe het is om eventueel op opdracht te schrijven. Ook besloten Bianca en ik te gaan schrijven over onze vriendschap die is ontstaan door het bloggen. Ik ben al een heel eind met mijn artikel en ik moet zeggen dat het gewoon heel fijn is om iemand in de blog wereld ook te hebben die je ondersteund en je af en toe even mee kan sparren.

Ik hoop dat jullie het leuk vinden zo op zondag de sunday diary te lezen.

Hoe was jullie week?

onder3

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge