Sunday diary #2

Elke week kun je op de zondag mijn sunday diary verwachten, waarin ik mijn afgelopen week even overdenk. De ene keer krijg kijkje in mijn gedachten, andere keer weer over mijn belevingen. In ieder geval elke zondag vers van de pers.

1936524_752006708268973_445590430636236679_n

 

Wat een gekke week eigenlijk. Laat ik beginnen met de aanslagen in Brussel. Die zijn niemand ontgaan en ik merk dat mijn gedachten erover soms wat heen en weer springen. Het is verschrikkelijk dat dit in onze wereld gebeurd, dat de kinderen met dit soort geweld op moeten groeien. Dat wij zulke aanslagen tegenwoordig al wat verwachten. Dat je zegt, “het zat er aan te komen.” “Het is naïef om te denken dat Nederland ongeschonden zal blijven.” Iedereen roept op om vooral geen angst te hebben, mijn vraag is waar gaat dit allemaal heen en hoe kan het dat een groep zulke extreme dingen kan doen en de rest van de wereld er bij staat om er naar te kijken? Zo voelt het soms. We kijken er naar en laten het gebeuren. Natuurlijk gebeurd er wel wat, maar doordat alles volgens regels en wetgeving moet vechten wij een strijd waarvan je nooit zult winnen, want de tegenpartij speelt vals. Zij houden zich niet aan de regels. Zij gebruiken onschuldige burgers, zij gebruiken extreem geweld en deinzen nergens voor terug. Misschien is het makkelijk praten als je in het Friesland woont en alleen de beelden op tv ziet en het allemaal niet voelt en echt ziet gebeuren. Ik weet het niet, maar ergens voelt het niet goed dat de wereld het allemaal wat lijkt te nemen zoals het is. Ook het gevoel van dat je zulke aanslagen al verwacht voelt voor mij niet fijn. Ik wil dat helemaal niet voelen! Wat voor wereld wordt onze wereld?

151022114000-johan-cruyff-6-super-169

Dan is het donderdag en is het bericht dat de grote voetbalheld Johan Cruijff is overleden. Samen met J keek ik die avond naar mooie beelden van een man die meer dan alleen goed kon voetballen. Zelf heb ik weinig met voetbal. Het is een leuk spel en ik begrijp de regels en ik mag graag kijken als J eens een wedstrijd speelt. Maar je kan, vind ik, respect hebben voor iemand die zijn goed opgebouwde naam, door zijn opvallende talent, zo weet in te zetten dat de jeugd, ja diezelfde jeugd die op moet groeien met aanslagen in de wereld, een mooie toekomst probeert te bieden en basis levert voor dit bestaan. Ik vind dat inderdaad de Amsterdam Arena omgedoopt mag worden naar de Johan Cruijff Arena.

SAMSUNG CSC

Na al dit nieuws deze week heb ik vooral een rustige week gehad. Het werk was rustig en dat gaf mij de gelegenheid wat extra vrij te nemen. Deze extra vrije momenten gebruikte ik om te bloggen. Mijn blog wat meer bekendheid geven en het opstarten van de Social media. Daarnaast merk ik dat ik zin krijg om ook weer te gaan filmen. Ik wil vloggen, ik wil vertellen wat ik aan het doen ben en mijn stem weer gebruiken. Soms is het ook veel handiger voor producten review om het op camera te laten zien. Gek hoe ik dit zo voel. Eerlijk is eerlijk, ik weet nog niet of ik er wat mee ga doen. YouTube weer opstarten vind ik gewoon toch weer een stap. Eerst mijn focus op mijn blog.

Verder ben ik bezig met dingen regelen voor mijn nieuwe huisje en verhuizing. Langzaam ben ik al spullen aan het inpakken ook. Het enige wat steeds door mijn hoofd gaat is, ik heb straks een bad!! Ik moet naar Lush! Eindelijk kan ik ook die mooie producten reviewen voor mijn blog en niet alleen een keertje wanneer ik in een hotel zit met bad. Kan niet wachten dus om lekker in bad te gaan om vervolgens mijn nieuwe pyjama van de Action van €5,99 aan te trekken. Die kocht ik deze week ook en ik vind hem zo leuk! Binnenkort nog maar twee er bij kopen.

Tot slot merk ik dat ik heel erg zin heb in de zomer. Helaas voor ons zijn de paasdagen niet heel fijn, maar ik ben wel echt toe aan mooi weer. Ik word er nog vrolijker van en ik vind het heerlijk om die vitamine D weer op te kunnen nemen.

Hoe was jou week? 

onder3

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge