Sunday diary #4

SAMSUNG CSC

Wat een week heb ik eigenlijk gehad. Ik ging drie keer uit eten, kreeg de sleutel van mijn huis, had ik mijn laatste werkdag, werd mijn opa 92 en had ik een vrijgezellenfeestje. Ik vertel je er alles over in mijn vierde sunday diary!

Vorige week vertelde ik het al een beetje dat ik mijn contract kon tekenen voor het nieuwe huisje en als verrassing kreeg ik ook meteen de sleutel! Dat betekent dat ik heel rustig aan kan gaan verhuizen! De hele week heb ik wat spullen meegenomen van het appartement naar het nieuwe huis en langzaam aan wordt mijn nieuwe huisje ook echt mijn huisje. Wanneer ik officieel helemaal over ga weet ik nog niet, maar elke keer als ik in het huis ben voelt het wel erg goed er te zijn.

SAMSUNG CSC

Naast verhuizen had ik deze week mijn laatste werkdag in het revalidatie centrum. Dit betekent voor mij dat ik vanaf nu werkloos ben. Heb momenteel nog wat sollicitaties lopen en merk dat er (gelukkig) ook weer meer vacatures vrij komen in mijn sector. Vooral veel duimen dat er voor mij ook een nieuwe baan bij zit. De laatste werkdag was beetje vreemd, maar ik was al een tijdje alles aan het afronden en kon ik gewoon goed afsluiten. We gingen met een aantal collega’s nog even wat hapjes eten en dat was vooral erg gezellig. Kreeg een heel mooi bos bloemen, met hele mooie rozen erin en een grote Blond Amsterdam mok waar ik heerlijk mijn thee voortaan uit kan gaan drinken.

IMG_20160409_213922

Deze week ging ik samen met een vriendin uit eten en hebben we even lekker bijgekletst! Zij was naar Vlieland geweest en natuurlijk wilde ik daar alles even over weten. Zelf ben ik in december alleen naar Vlieland geweest en eigenlijk, als het financieel allemaal kan, wil ik dit jaar toch graag nog een keertje heen. Tot mijzelf komen en lekker even genieten van het prachtige eiland. Heeft mij erg goed gedaan de vorige keer. We gingen als voorgerecht voor een proeverij van allerlei hapjes. Normaal gesproken ben ik niet zo van de vis, maar ik moet zeggen dat ik daar langzaam aan op terug kom, want van die hapjes genoot ik het meest.

IMG-20160408-WA0000

Vrijdag ging ik samen met mijn ouders naar het huis. Ze waren natuurlijk erg nieuwsgierig en vooral voor mijn vader is het allemaal wel een beetje spannend. Hij heeft mij het liefst dicht in de buurt en nu ga ik 50 km verderop wonen. Ze vonden het huisje echt prachtig en begrepen wel waarom ik het zo mooi vond. Mijn vader hielp even mee met uitladen en ging weer naar huis. Mijn moeder en ik pakten de spullen allemaal uit en gingen toen nog even een rondje kringloop doen en daar kwam ik deze tafel tegen die ik wel heel gaaf vond. De poten zijn van oude naaimachines die je met de voet moest bedienen.

SAMSUNG CSC

Zaterdag had ik vrijgezellenfeest van een vriendin en we deden een high tea en fotoshoot met de meiden. Ondertussen maakte ik ook foto’s van alles en ik moet zeggen dat ik best wel blij was met resultaat. Gezien het foto’s zijn van anderen kan ik niet alles met jullie delen, maar van de high tea kan dat natuurlijk wel. S’ avonds gingen ze nog uit eten, maar ik moest meteen door naar een ander etentje. Mijn opa werd van de week 92!! jaar en dat gingen we met de familie vieren bij een wok restaurant. Mijn opa heeft heerlijk gegeten, maar hij durfde de sushi niet aan.

Nu is het zondag en is het vooral tijd om nog even artikelen te schrijven voor mijn blog. Ik wil proberen volgende week mijn bureau en pc ook te verhuizen naar het nieuwe huis. Gelukkig heb ik daar al internet en kan ik hopelijk wel tussendoor artikelen schrijven voor mijn blog.

Hoe was jullie week?

onder3

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge