Sunday diary #8

Owjee, het is al laat op de zondagavond en mijn sunday diary is nog niet geschreven. Genietend van het mooie weer en moederdag etc. Gezien ik ook niet thuis ben om alles voor de diary compleet te maken, voor een keertje de sunday diary op de maandag.

13103368_928175047281644_8739962428862464645_n

Wat een heerlijke zonnige week hebben we gehad. Deze week heb ik heerlijk veel wandelingen gemaakt. Zo beetje rond avond is het lekker om te wandelen en verken ik de omgeving van de stad. Zo kun je fijn bij het water langslopen of door het bos. Daarnaast kun je ook helemaal om de stad heen lopen en kan ik dus mijn aantal km per keer ook wat vergroten. Ook heb ik mijn skeelers bij mijn ouders weggehaald. Kijken of ik dat ook nog leuk vind om te doen.

Deze week was verder wat omdiedelen in mijn huisje. Woensdag ging ik naar mijn opa en ging ik met hem door de stad wandelen. S middags pastte ik op al mijn neefjes en nichtje. Best wel even wennen 4 kids, maar wel even leuk zo wat tijd met ze te hebben. Helaas was mijn nichtje ziekjes en hebben we vooral lekker boekjes gelezen samen.

IMG_20160313_174408

Donderdag was het hemelvaart en Bevrijdingsdag en was er van alles te doen. Even over de bloemenmarkt geweest en lekker uitgewaaid bij het strand en gewandeld langs de grachten. Ik zal echt vaker foto’s maken van zulke momenten, want dat vergeet ik dan weer heel vaak te doen.

Vrijdag heb ik de auto gepakt en ben ik lekker gaan rijden. Soms vind ik dat zo lekker even. Raam open en lekker over kleine wegen rijden. Ik kwam in dorpjes waar ik nog nooit was geweest en aan het einde nog even gewandeld bij het strand. ‘S avonds keek ik Band of Brothers, een serie die ik al heb gezien, maar die ik echt goed vind.

 

Zaterdag ging ik naar de kapper, niet teveel van mijn haar af, maar een knipbeurt had het wel echt even nodig. Beetje laagjes erin laten zetten en ik ben er erg blij mee. Ik wilde wat schroeven en spijkers uit de muur halen en ging even wat gereedschap lenen, maar uiteindelijk bleef ik kletsen, ging ik de stad in en later op de avond uit eten. Tapa’s eten. Iets wat ik nog nooit echt had gedaan. Gezien ik wil proberen nieuwe dingen te eten heb ik verschillende dingen gehad, vooral vis, die ik nog nooit had gegeten. De avond was erg gezellig, maar na het eten was ik zo vol en voelde ik mij niet lekker dat ik naar huis ging en op bed.

Vandaag ging ik naar mijn moeder, ze kreeg van ons een ontbijt en dat kon ze wel waarderen. S middags ging ik op verjaardag en was het een hele fijne dag. Vooral erg ontspannend en voor een zonnige zondag als die van vandaag is dat perfect.

Het was vooral een week van beetje genieten van de kleine dingen en vooral van het weer. Tot de conclusie komen dat ik echt nieuwe kleding moet gaan halen. Dat ik door het mooie weer iets minder achter de laptop zit en deze week wel even wat dingen moet gaan doen voor mijn blog.

Hebben jullie ook zo genoten van het mooie weer?

onder3

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge