Persoonlijk: Sunday diary #7

It’s sunday again! Tijd voor een nieuwe sunday diary. Deze week leverde ik mijn sleutels in van het appartement en werd mijn oude bank in stukken gezaagd. Ben ik met mijn blog bezig geweest en heb ik het wandelen weer opgepakt. 

Door koningsdag ben ik beetje in de war geraakt met de dagen! Koningsdag heb ik voor het eerst, in de voor mij nieuwe stad, “gevierd” Het weer was gelukkig, op de ochtend na, goed en er was vrijmarkt, muziek en allerlei dingen te doen. Ik heb vooral rondgelopen en genoten van alle mensen die er waren.

13103368_928175047281644_8739962428862464645_n

Gezien het weer het de laatste dagen wel echt weer toelaat en ik helemaal verhuisd ben heb ik mijn wandelen weer wat opgepakt. Het was ook echt weer tijd om daar even weer mee bezig te zijn en ik merk dat ik het ook wel gemist heb! Vooral nu is het leuk, gezien ik de omgeving op deze manier beter leer kennen. Ik loop door straten die ik nog niet had gezien, bossen en paden en zo vind je best wel hele mooie plekjes in en rondom de stad. De foto hierboven vind ik een hele fijne plek om even te zijn en te wandelen. Zoals ik al vaker zei is wandelen voor mij niet alleen lichamelijke beweging, maar denk ik ook vaak na over van alles. Vooral mijn blog passeert regelmatig even mijn gedachten en komen er vaak titels en onderwerpen in mijn hoofd.

IMG_20160430_135545

Gisteren had ik een ongelooflijke inspiratie boost gekregen door een gesprek over eten. Door mijzelf beter te motiveren heb ik er een soort blog project van gemaakt en kocht ik gisteren ook een memobord, eentje van de Action die wel heel gaaf is, en verzon ik vast wat gerechten voor aankomende week. Het bord moet nog even opgehangen worden, maar dat komt nog wel.

Vrijdag moest ik mijn sleutels inleveren van het appartement. Mijn bank stond er nog en daar was een heel groot probleem. We kregen hem niet uit het appartement. Hij is er destijds ook met veel moeite ingekomen, maar ik kon niet meer bedenken hoe! Eruit leek een onmogelijke taak, maar gelukkig is het uiteindelijk nog gelukt! Het inleveren van de sleutels voelde heel goed. Klaar met het appartement, klaar met het dorp en klaar voor mijn nieuwe woonomgeving.

Bron: www.marvel.com
Bron: www.marvel.com

Verder heb ik heerlijk genoten van Netflix deze week. Veel films gekeken en zit ik nog volop in de serie Daredevil. Ben ik aan het kijken of ik HBO kan krijgen in mijn pakket, gezien ik heel graag Games of Thrones wil kunnen kijken! Ga proberen of ik hem dit weekend alsnog online ergens kan zien, want ik wil niet teveel achterlopen en spoilers gaan lezen.

Vandaag doe ik eerst lekker rustig aan en ga ik lekker met mijn blog aan de slag. Vanmiddag ga ik op verjaardagsvisite en kunnen we hopelijk beetje genieten van een heerlijk zonnetje.

Hoe was jou week?

onder3

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge