Sunday diary #9

What?! alweer zondag? Ik weet niet, maar deze week is voor mijn gevoel voorbij gevlogen! Het was een heerlijke week qua weer, maar ik heb ook best leuke dingen gedaan en ik kan er niet bij hoe fijn ik mijn huisje eigenlijk vind. 

20160512_092613

Deze week ben ik begonnen met het maken van to do lijstjes per dag. Dit werkt schijnbaar heel erg prettig voor mij want ik word zelfs enthousiast als er staat dat ik mijn keuken op moeten ruimen. Aan het einde van de dag wil ik ook mijn lijstje helemaal hebben afgewerkt. Zo staan ook mijn gerechten voor de dag erop en dat stimuleert mij ook om te koken. Elke dag maak ik mijn lijstje voor de volgende dag waarin altijd iets staat voor het huishouden, bloggen en solliciteren. Ook mijn wandelen zet ik erin en als ik nog niet mijn 10.000 stappen heb gehaald doe ik altijd nog even extra rondje.

IMG_20160513_172819

Deze week was het heerlijk weer en dat betekent voor mij een bijna make-uploos weekje. Mijn huid wordt goed ingesmeerd, want ik verbrand veel te snel! Ik had volgens mij ook nog niet een foto van mijn kappersbezoek geplaatst vorige week. Zoals je kunt zien is er niet heel veel af, alleen wat extra laagjes erin.

20160513_131922

Ik ging met een vriendin lunchen in de stad en we hebben echt een super leuke dag gehad. Gezien ik ook nog niet veel restaurantjes en plekjes ken van de stad is het op deze manier een leuke manier om dit te ontdekken. Er was deze week ook markt in de stad en kermis en was allemaal erg gezellig.

20160513_122831

Ik wilde mijn huisje nog wat verder aankleden en wilde graag een plant. We gingen naar een tuincentrum en daar kocht ik deze plant en pot. Ik wil nog een ander tafeltje of kastje hebben in dit hoekje, maar dat komt allemaal nog wel. Op de achtergrond zie je ook mijn eigen gemaakte fotolijst/steun van een boomstam plankje.

SAMSUNG CSC

Het bloggen ging deze week heel erg fijn en heb weer heel veel inspiratie. Zo schreef ik dit artikel over het krijgen van een platte buik met wonderwater en hij werd door een record aantal bezoekers bezocht. Hoewel bloggen natuurlijk vooral hobby is word ik wel erg blij als een artikel zoveel word bekeken. Daarnaast blog ik ondertussen weer elke dag. Met het mooie weer afgelopen tijd heb ik wel gemerkt dat ik soms even geen tijd en zin heb, maar verder werkt het allemaal wel inspirerend het mooie weer.

SAMSUNG CSC

Hoewel ik vorige week al zou beginnen met mijn food diary wilde het niet helemaal lukken, maar deze week is het mij wel gelukt om elke avond een maaltijd voor mijzelf te bereiden. Gisteren kwam de eerste food diary online en ik merk dat ik het eigenlijk super leuk vond om het artikel ook te schrijven, maar ook om wat meer met eten bezig te zijn. Het is niet allemaal het meest gezonde, maar voor mij is het een combinatie van beter voor mijzelf zorgen op gebied van koken en hierin verantwoord keuzes maken qua voeding. Ik ben blij dat ik iemand heb die mij soms even wijst op bepaalde voeding en mij heeft doen beseffen dat ik gewoon ook moet proberen en proeven vooral.

social-1206603_960_720

Ik schrijf er eigenlijk niet heel veel over, maar dagelijks probeer ik een sollicitatiebrief de deur uit te doen. Nu is het weer wat afwachten tot alles sluit en of er een uitnodiging uitkomt. Heb deze week een open sollicitatie geschreven en verstuurd naar diverse organisaties. Merk alleen dat er steeds minder wordt gedaan met open sollicitaties. De volgende stap is per locaties ook mijn brief te sturen. Daarnaast heb ik een gesprek aangevraagd op mijn oude HBO school. Ik wil mij oriënteren om te kijken of er een mogelijkheid is om mijn 2e graad leraar omgangskunde bevoegdheid te behalen. Hier hangen wel wat dingen vanaf, vooral financieel, alleen wilde ik graag mij er in verdiepen.

Deze week kreeg ik ook HBO en dat betekende dat ik eindelijk de afleveringen van Games of thrones kon kijken! Ik vind het heerlijk om in de avond even film of serie te kijken en ik vind HBO een echte aanvulling naast Netflix. Het was echt een hele fijne week en ik merk dat ik de stad steeds leuker vind worden en dat ook het huisje zo super fijn aanvoelt dat ik heel erg blij ben met de keuze die ik heb gemaakt om te verhuizen.

Hoe was jullie week?

onder3

 

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge