Thierry Mugler

Beauty: Thierry Mugler miniaturenset

Al meer dan een jaar geleden kocht ik deze prachtige en overheerlijke Thierry Mugler miniaturen set en hoewel ik de foto’s ook al tijden klaar had staan vergat ik steeds een artikel erover te schrijven. Waarom ik het nu alsnog doe? Omdat het de moeite waard is en wie weet ook een leuk Valentijn cadeau!

Thierry Mugler

Laat ik even beginnen met het feit dat de minituren set komt met 4 verschillende geuren van Thierry Mugler. Alleen heb ik eentje meteen weggegeven en daarom staat die niet in dit artikel. Ik kocht de set in Praag op het vliegveld waar ik lekker BTW vrij kon shoppen. Maar deze set is ook verkrijgbaar bij Bol.com zag ik voor €63,-

Thierry Mugler

Toen ik destijds op het vliegveld stond en tegen mijn vriendin zei “ik neem een parfum mee naar huis” kon ik maar niet kiezen tussen vele verschillende soorten. Toen zag ik dit pakket en dacht dat is wel zo leuk.

Thierry Mugler

Thierry Mugler is misschien niet op het eerste opslag een naam die je kent, maar als ik Alien er aan toe voeg gaan bij velen een lampje branden. Zo ook bij mij, want de Alien geur van Thierry Mugler kende ik al wel en ik was toen al verknocht aan die geur.

Thierry Mugler

De miniaturen komen in dezelfde flacons als de grote versies en dat vind ik leuk. De linkse is denk ik het bekendste van de Thierry Mugler lijn. Deze geur is zo intens en blijft gewoon heel erg lang en fijn zitten. Ik gebruik deze geur alleen bij bijzondere gelegenheden, want ik wil er zo lang mogelijk van kunnen genieten.


Deze van Angel is wat zachter van geur, maar is ook erg intens. De geuren vind ik erg moeilijk te omschrijven, maar het zijn echt hele specifieke geuren die je meteen herkent als je ze ergens anders zou ruiken. Zo was ik laatst in een winkel die ook de geuren van Thierry Mugler verkochten, maar behoorlijk goedkoop en toen ik er aan rook wist ik meteen dat het geen originele waren.

Thierry Mugler

De flacons zijn met kleine opening en dat vind ik nog wel een beetje lastig, want er komt zo te snel en teveel uit ineens. Ik probeer dus altijd de flacon tegen mijn huid aan te drukken en dan de parfum op mijn huid te laten komen zonder dat ik de flacon van mijn huid haal. Op die manier hoop ik zo zuinig mogelijk te kunnen zijn.

Thierry Mugler

Kun je net als mij niet kiezen soms uit geuren dan is deze set echt de moeite waard om te proberen. Voor mij staat nu de paarse flacon Thierry Mugler Alien op mijn wensenlijstje, maar dan natuurlijk wel de fullsize, want dat is absoluut een van mijn favoriete geuren die ik ken.

Kende jij de miniaturen set al?

* Dit artikel kan Affiliatie links bevatten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge