Persoonlijk: Tijd voor vakantie!

Vandaag had ik zin om even weer eens te “free writen”. As we speak zit ik op  Vlieland, mijn o zo geliefde eiland. Maar liefst twee weken zal ik daar vertoeven en hoewel het weer niet helemaal top is, weet ik zeker dat ik mij uiterst zal vermaken. Vandaag praat ik je even bij met hoe alles gaat en wat ik zoal van plan ben op Vlieland.

Vakantie, eigenlijk is het mijn eerste echte vakantie weer sinds 3 jaar. Altijd wisselde ik van baan waardoor vakantie er niet echt in zat. Dit jaar merkte ik dat ik ook echt wel toe was aan vakantie. Niet alleen maar thuis zijn, maar ook echt even eruit. De issue die natuurlijk al een tijdje in mijn leven speelt is dat ik heel graag op vakantie wil, maar dit alleen echt nog niet aandurf of zie zitten. Tenminste naar het buitenland. Daarnaast wilde ik echt rust! Met een dikke uitroepteken kan ik wel zeggen. De afgelopen jaren is het echt turbelant geweest. Van verschillende banen, naar relatie, naar weer alleen, verhuizen, nieuwe leven opbouwen en weer nieuwe baan etc. Geen stabiel inkomen en gedurende langere periodes van stress hoe het nu allemaal zou komen. Rust, hoewel ik steeds meer op de rit krijg voelt het soms nog steeds als een oververmoeide rit dit nog nergens eindigd en daardoor raak ik moe.

Hoewel mijn baan nog niet helemaal stabiel is, lijkt dit in januari wel er van te komen en dat geeft mij wel wat ademruimte. Ik hou van mijn baan en zie mijzelf op dit moment ook niks anders doen. Daarnaast woon ik heel erg fijn in mijn huis, maar uiteindelijk wil ik wel graag wat kopen als dit mogelijk wordt.

Met mijzelf heb ik afgesproken dat ik tot 2018 alles voor mijzelf duidelijk moet hebben en als het een beetje kan ook op de rit. Een plan maken wat ik wil met mijn leven en hoe ik dit wil gaan bereiken. Er zijn wat nieuwe dingen in mijn op mijn pad gekomen waar ik enorm veel plezier in heb. Zo kocht ik een gitaar en nam ik het besluit mijzelf dit te leren via YouTube. Gelukkig heb ik ook beetje hulp van iemand die zelf al een tijd speelt. Daarnaast heb ik de liefde gevonden in het kitesurfen. Hoewel het seizoen bijna is afgelopen heb ik het virus te pakken. Binnenkort zal ik ook wel wat meer schrijven op mijn blog erover.

Voor nu ga ik vooral lekker genieten op Vlieland en terwijl ik lekker op mijn laptop weg zit te tikken, gaat er een behoorlijke storm over Vlieland. Vanmorgen dan ook een heerlijke strandwandeling door de wind gemaakt en het bracht uitwaaien wel tot de next level. Het zonnetje schijnt ondertussen ook en dat maakt gewoon dat het heel erg fijn vertoeven is.

Ondertussen schrijf ik aardig wat artikelen voor mijn blog en die komen zo rustig aan wel eens online. Ik blijf het nog steeds erg leuk vinden om te doen en gelukkig blijven mijn lezers ook nog steeds trouw langskomen.

Hoe gaat het met jou? 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge