Treaclemoon body spray

SAMSUNG CSC

Treaclemoon, een merk die je bij de AH en Etos in de schappen kunt vinden waarvan ik wel fan ben geworden afgelopen jaar. Ik kende de douchegels en bodylotions en beide zijn ook vertegenwoordigd in mijn badkamer. Nu vond ik bij de Etos echter ook body sprays en dit wilde ik natuurlijk ook zelf uit proberen.

SAMSUNG CSC

Treaclemoon staat bekend om zijn heerlijke geuren betreft douchegels en bodylotions en de laatste jaren is het assortiment qua geuren ook aardig uitgebreid. Daarnaast vind je op de verpakkingen altijd leuke titels voor de geuren en andere leuke teksten die het allemaal net iets leuker maken. Nu is het assortiment uitgebreid met body sprays en deze kwam ik tegen bij de Etos voor €3,99 per stuk.

SAMSUNG CSC

Er waren twee geuren verkrijgbaar, one ginger morning en sweet blueberry memories. Zelf heb ik one ginger morning in mijn douche staan en is het een van mijn favoriete geuren van Treaclemoon. De sweet blueberry memories geur kende ik nog niet en had ik nog niet gezien in de vorm van douchegel bij mijn AH.

De verpakkingen zijn echt Treaclemoon en dat vind ik fijn. Hou wel van merken die trouw blijven aan hun eigen concept. Beide flacons zijn voorzien van duidelijke titel van de geur en daaronder een leuke tekst passend bij de geur en titel. De plaatjes maken het allemaal wat vrolijker. De kleuren van de flacons passen bij de eventuele body lotions en douchegels die met dezelfde titel zijn uitgebracht door treaclemoon.

SAMSUNG CSC
One ginger morning is een lemon geur en persoonlijk vind ik dat een heerlijke frisse geur. Het doet mij denken aan de zomer en aan energie. De body spray blijft na het sprayen op de huid nog wel een tijdje lekker zitten, maar vervaagd naarmate de uurtjes verstrijken.

SAMSUNG CSC

Sweet blueberry memorie is een wat kruidiger en pittigere geur. Er zit een zoete noot doorheen en het is de geur die ik ook altijd ruik als ik in een van mijn favoriete woonwinkels ben. Het geeft mij dan ook een beetje een huiselijk gevoel. De geur blijft langer en duidelijker hangen op je huid dan de one ginger morning.

Twee heel verschillende geuren die beide zeker zijn charmes hebben.  Nu heb ik van Blond Amsterdam en Rituals ook body sprays staan die ik meer gebruik in mijn huis, voor mijn kleding en beddengoed dan echt op mijn lichaam te sprayen. Dus je kan de body sprays voor meer doeleinden in mijn beleving gebruiken. Ik denk dat ik vooral de sweet blueberry memories in mijn huis ga gebruiken.

Kende jij de body sprays van Treaclemoon al?

onder3

3 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge