Uit de oude doos #1

Zoals sommige van jullie misschien nog weten, begon ik in 2013 met een blog genaamd Travelsuitcase. Nu was ik mijn foto’s allemaal aan het uitzoeken en toen vond ik foto’s van artikelen die ik destijds schreef. Zelf heb ik mijn hele blog plus inhoud weg gedaan, maar de foto’s zijn er nog steeds en dat bracht mij op het idee om eens te duiken in de oude doos.


I
k schreef vooral over beauty in die tijd, maar ook wat persoonlijke artikelen. Nu leek het mij leuk om eens te kijken naar beauty artikelen die ik toen gebruikte en of ik deze nogmaals heb gekocht of dat ik andere, soms betere, exemplaren heb gevonden. Daarnaast ook nieuwsgierig of jullie de producten uberhaupt nog kennen.

Vandaag wil ik jullie meenemen naar een product waar ik destijds echt helemaal enthousiast over was. Het merk Milk-shake. Ik gebruikte een shampoo er van, maar het product waar ik helemaal blij van werd was de whiped cream. Deze schuim voor in je haar rook echt goddelijk, zelfs nog een paar dagen erna. Hoewel ik het nooit meer heb besteld, is het zeker een product dat ik echt nog eens wil bestellen.

De website waar ik toen bestelde bestaat niet eens meer, maar ik heb op google al even gekeken en ik kan het zeker nog bestellen. Wat ik nog weet van dit product is dat ik mijn haar er heel gemakkelijk mee kon stijlen. De geur, echte vanille milkshake geur, bleef dagen hangen en was echt heerlijk.

Gezien ik vast nog wel meer producten ga tegenkomen die ik weer eens wil gaan gebruiken heb ik voor mijzelf maar een lijstje gemaakt op mijn telefoon. Als herinnering om sommige producten opnieuw te bestellen.

Welk product gebruikte jij vroeger, maar koop je nu nooit meer? Bestaat het nog en waarom ben je er mee gestopt?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge