beauty: Unboxing Newpharma producten

Het mooie van bloggen is voor mij zeker het feit dat bedrijven vragen of je het leuk vindt om producten van ze te ontvangen. Zo heb ik een paar “vaste merken” die mij met regelmaat spulletjes opsturen. Maar soms krijg je ineens een onverwacht mailtje van een, voor mij, nieuw bedrijf. Vandaag unbox ik een pakketje die ik kreeg en vertel ik gelijk wat over de producten.

Het blijft altijd leuk, nieuwe online shops leren kennen. Zo kreeg ik van Newpharma een leuk pakketje opgestuurd met verschillende producten uit hun assortiment. Newpharma is een online apotheek en je kan er voor vele diverse producten terecht. De prijzen zijn ook erg verschillend. Persoonlijk vind ik wel jammer dat er weer zoveel besteed moet worden voor verzendkosten. Stiekem hoop ik dat online shops dat echt op een andere manier kunnen invullen.

In het pakket zat een mini mascara en daar ben ik echt super blij mee! Dit omdat ik eigenlijk al een tijdje zat te bedenken om mascara en eyeliner in mijn werktas te doen. Zo n mini vind ik dan ook helemaal handig. Het is van het merk La roche-posay en die kende ik nog niet. Hij is fijn in gebruik en mijn wimpers worden mooi zwart. Doet wat je mag verwachten van een fijne mascara.

Dan vind ik een body cream met argan olie. Argan olie producten vind ik eerlijk gezegd een beetje over hyped, echter is dit vooral met haarproducten het geval. Deze body creme is fijn qua werking en smeert fijn uit. Droogt snel op de huid en dat is een mooi plus punt. De geur is licht aanwezig en vind hem dan ook erg geschikt voor dagelijks gebruik.

Van Bodysol vind ik douchegel. Deze douchegel is een detox douchegel met groene thee erin. Eerlijk gezegd weet ik nog niet goed wat ik echt kan/mag verwachten van een deto douchegel. Wel ruikt hij lekker fris van geur en kan ik mij voorstellen er een fijne opkikker van te krijgen.

In het pakket bevindt zich nog een product van La Roche- Posay en dit keer een micellar water. Nu ben ik wel fan van micellar waters en gezien ik op vakantie ging, was dit meteen een mooi formaat om mee te nemen. Het product voelde echt heel fijn aan op mijn huid en maakte alles meteen goed schoon. Dit is waarom ik een groot fan ben van Micellar waters. Ze reinigen je huid gewoon erg goed en prettig.

Dan vind ik ook een cleansing soothing oil in het pakket van het merk Uriage. Op de verpakking staat dat hij erg geschikt is voor de erg droge huid. Dit betekent voor mij dat ik hem bewaar tot de winter. In de winter heb ik namelijk altijd enorme droge huid en kan hij zeker een goede reinigende olie gebruiken.

Als laatste is daar nog een after-sun bodylotion. Ik ben persoonlijk erg blij met de term after-sun. Gezien ik super snel verbrand en dan is er niks fijners dan een after-sun product op mijn huid te kunnen smeren om de pijn te verlichten. Deze zomer ben ik amper in de zon geweest, tenminste zo voelt het, en heb ik het niet nodig gehad. Daarom laat ik ook dit product gewoon in mijn lade liggen tot ik hem echt nodig heb. Wel heb ik even kunnen ruiken en hij ruikt erg voedend. Kan niet zo goed uitleggen hoe ik bij dat woord komt, maar bij geur komt dat bij mij boven. De substantie is ook fijn van structuur.

Zo leuk om nieuwe producten te ontdekken en zulke pakketjes te onvangen! Ik word er enorm blij van.

Ken jij een van deze merken?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge