persoonlijk: update: Just some random day writing

Oh my god! Wat is het alweer lang geleden dat ik echt een fatsoenlijke tijd mijn blog heb bijgehouden. Ik kan van alles zeggen, maar het lukt mij momenteel gewoon niet om alles te combineren zoals ik zou willen. Jammer, maar het is ook even niet anders. Dus dat betekent dat ik lekker ga bloggen als ik inspiratie, tijd en energie er voor heb. Voor vandaag een update voor jullie hoe het ermee staat.

Vandaag is even zo’n moment dat ik even zin had om wat te schrijven. Terwijl de wasmachine draait en ik de boodschappen weer in huis heb gehaald, voel ik mij een echte huisvrouw. Helaas is dit niet altijd zo en dat betekent op momenten, zoals deze, dat ik ook flink wat was heb weg te werken en ook flink boodschappen in huis haal. Ik merk dat mijn routine om de zoveel tijd veranderd. Ik schijn niet de juiste passende wijze voor mijzelf te kunnen vinden. Gelukkig heb ik er zelf niet zoveel last van en ik denk dat dat op het moment het belangrijkste is.

Na weken, (maanden) niet te hebben gesport, omdat de energie gewoon echt even op was, probeer ik langzaam weer op te bouwen. Traag en niet naar mijn zin uiteraard, maar de eerste stappen zijn weer gezet. Kitesurfen, het enige waar ik vooral veel energie uit haal, is voor nu even afgelopen. Als beginneling kan ik nog niet alleen er op uit en mijn pak is niet echt herfstweer bestendig. Maar ik weet nu al dat ik in april weer klaar ben om alles onder de knie te krijgen en zo snel mogelijk lekker zelf aan de slag kan.

Ik heb wel gave nieuwe producten gekocht die ik echt nog met jullie wil delen, de foto’s zijn gemaakt en de producten zijn heerlijk uitgebreid getest. Nu nog vooral de letters en woorden op het scherm toveren en ik heb weer heerlijke winterse inspiratie voor jullie. Weet je, het komt wel. Geen haast, geen druk, maar misschien wel een beetje nieuwgierigheid.

De wasmachine piept en dat betekent dat hij klaar is voor de nieuwe lading. De droger aanzetten en zo is alles net op tijd weer droog om mijn tas in te pakken voor de eerste competitie wedstrijd in de zaal. Wat mijn bijdrage vandaag zal zijn geen idee… aanmoedigen is ook prima. Winnen is belangrijker 🙂

Wens jullie allemaal een fijn weekend en we spreken elkaar!

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge