Van beautyblogger naar gewoon just me.

Oude productfoto

Waar ik ooit begon met bloggen toen ik (eindelijk) make-up ontdekte is de afgelopen jaren veel veranderd. Na vier verhuizingen in 4 jaar tijd heb ik veel van mijn beauty producten, vooral make-up, de deur uitgedaan. Het bloggen over beauty is dan ook niet echt iets meer wat bij mij past. Als persoon verander je loop der jaren en dan is het voor mij een logische stap om ook te veranderen qua content op mijn blog.

Betekent het dan dat ik nooit meer make-up draag? Zeer zeker niet! Ik hou nog steeds wel van make-up en soms vind ik het leuk om er nog helemaal mee uit te pakken. Echter doen waar je goed in bent is voor mij zeker niet make-up. Ik vroeg mijzelf dan ook af of ik door wilde gaan met het bloggen over beauty. Het antwoord is nee. In zoverre dat het niet de content wordt wat je dagelijks op mijn blog zult vinden. Wel zul je het zo af en toe nog tegenkomen op mijn blog, vooral als ik geweldige en leuke producten heb weten te scoren en die ik met liefde gebruik. Ik woon niet voor niks in het Duitsland, waar alles zoveel goedkoper is dan in Nederland.

Time to tell the story about my lost black hair.

Mijn blog zal vooral bestaan uit zaken die mij bezighouden en waar ik gelukkig van word. Ik heb gewoon meer te vertellen en wil niet alleen maar reviews delen met mijn lezers. Het is tijd dat mijn blog meegroeit met mij als persoon. Vandaar de titel, van beautyblogger naar just me. Voor mij is het feit dat ik hiervoor ook echt uit mijn comfortzone zal treden. Hoewel ik het ook super spannend vind, heb ik er ook echt enorm zin in.

Voor mijn trouwe volgers misschien wel een hele omslag, maar er is echt wel een reden dat ik een gehele tijd niet met mijn blog bezig ben geweest. Ik had echt even ruimte nodig om persoonlijk te ontwikkelen. Bedenken wat ik belangrijk vind in het leven en waar ik heen wil voor mijn toekomst. Het grootste verlangen was echt schrijven over het leven en alles wat daar bij komt kijken. Over mijn leven hier in Duitsland, maar ook over struggels die je tegenkomt in het leven.

life can have a strange effect on people

Openheid is iets wat ik op mijn blog centraal wil laten staan. Hierin heb ik keuzes voor mij gemaakt en ook, wanneer ik over mijn vriend spreek, goed overleg over gehad. Ik wil graag laten zien dat je als mens enorm kwetsbaar kan en mag zijn. Ik besef mij ook dat er misschien enorme reacties op kunnen komen. Natuurlijk positieve, maar zeker ook negatieve. Hoe ik hier mee om zal gaan is voor mij vooral ondervinden.

Een andere factor die in het bloggen erg belangrijk is fotografie. Ik merk dat ik hierin mijzelf nog een enorme leek voel. Op zulke momenten komt mijn perfectionisme meer naar voren en ben ik eigenlijk nooit echt tevreden ermee. Het kost mij veel moeite om hier aan te werken, maar ik heb wel zin om deze skill verder te ontwikkelen. Voor mij dus echt tijd om mijn camera er weer vol bij te pakken en aan de slag te gaan.

Toch ben ik wel benieuwd of jullie het beauty bloggen op mijn blog echt zullen missen of dat jullie samen met mij mee willen veranderen.

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge