Vrijdag de 13e, not so bad plog.

Vorige week vond ik het wel weer eens tijd om een dag te gaan ploggen en voor de verandering vergat ik niet om foto’s te maken van de dag. Het was vrijdag de 13e en van pech heb ik niks gezien want het was echt een heerlijke dag!! 

20160513_093015

Oef kort nachtje, maar wat is het toch heerlijk om wakker te worden in mijn huisje. Het zonnetje schijnt al volop en na wat filmpjes op YouTube te hebben gekeken stap ik om half 10 uit bed.

20160513_094245

Vandaag nog even genieten van het zonnetje en trek mijn nieuwe rok aan. Ben super blij met deze rok en het feit dat ik tegenwoordig in maat M pas. Ik wil nog een grote spiegel zodat ik ook eens goede outfit foto’s kan maken.

SAMSUNG CSC

Na mij te hebben ingesmeerd met een factor 50 op mijn gezicht en 20 op mijn armen gebruik ik nog even de geur Maroussia. Hij is zo fijn!

IMG_20160513_172819

Natuurlijk ook nog even een selfie. Met dit weer draag ik amper make-up en dat bevalt mij eigenlijk prima. Mijn zonnesproetjes komen weer volop en ach ze hebben ook wel weer wat.

20160512_092242

Tijdens mijn ontbijt check ik mijn blog en andere blogs en doe ik mijn rondje social media met mijn blogartikel. Op de achtergrond lekker de radio aan.

20160513_122841

Om half 11 komt een vriendin langs om mijn huisje te bekijken en lekker bij te kletsen. Van haar kreeg ik dit super leuke boeket bloemen echt super lief.

20160513_122831

Deze kocht ik een dag eerder en ik vind hem helemaal leuk! Wil in dat hoekje nog een ander tafeltje hebben. Mijn kabel van de tv wordt nog weg gelegd, maar ik moet nog even wachten tot mijn nieuwe tv kast klaar is.

20160513_095255

Na het bij kletsen besloten we de stad even in te gaan, maar ik ga niet weg zonder een flesje van dit heerlijke water. Bij de Action zag ik een nog mooiere kan met tuitje van glas. Deze is van de Hema.

20160513_131922

We gingen samen lunchen en ik had brood met kipgyros, misschien niet helemaal gezond verantwoord, maar soms mag je ook wel beetje genieten. De saus was wel wat over de top, gelukkig kon dat er wel wat af. We hebben heerlijk genoten van het zonnetje en het terrasje. Vooral leuk omdat ik zelf ook nog niet echt de plekken in de stad heb geprobeerd.

20160513_174420

Rond 5 uur ben ik weer thuis en heb ik nog even bij de kringloop gekeken, vriendin weg gebracht en boodschappen gedaan en heb ik even een dipje. Terwijl ik artikelen schrijf voor mijn blog heb ik Full House op de achtergrond aan die staat tegenwoordig op Netflix. Even nostalgie.

20160513_185521

Bij de Action kocht ik voor €7,49 deze staafmixer. Ik wilde soep maken en vorige keer gebruikte ik mijn blender, alleen dacht ik dat dit wat handiger zou zijn en voor die prijs helemaal prima!

20160513_183302

Ik maakte tomatensoep, toen deze klaar was had ik alleen niet zo’n trek meer in de soep en heb ik deze voor komende dagen. Je vindt het eindresultaat binnenkort in een van mijn food diary.

20160513_185958

Gezien mijn lunch al behoorlijk was besloot ik een lichte diner te nemen. Kabeljauw stond op het menu. Ik probeer steeds meer nieuwe dingen en vis eten is er een van.

SAMSUNG CSC

In de avond kreeg ik ineens heel veel inspiratie en schreef ik wat artikelen vooruit, waaronder over deze whipped crème foundation die ik vond bij de Action.

20160512_092613

Aan het einde van de avond kon ik mijn to do lijst afstrepen voor de dag en schreef ik mijn lijstje voor de volgende dag. Ik ben hier vorige week mee begonnen en ik moet bekennen dat het mij helpt om alles te doen wat ik in mijn hoofd had die dag.

Vandaag was mijn HBO ingegaan en heb ik de afleveringen van Games of Thrones gekeken en ik ben zo benieuwd hoe het verder gaat. Het was echt een heerlijke dag en heb nog even lekker genoten van de zomerse dag, want na het deze dag zou het flink afkoelen en even voorbij zijn met de mooie dagen.

Hopelijk vonden jullie het leuk om een dagje met mij mee te gaan, ik vond het in ieder geval weer leuk om alles wat vast te leggen.

onder3

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge