Wat als.. vragen

Ik kan best wel een dromer zijn en nadenken over wat als vragen. Ik vind dat nu eenmaal leuk om te doen en misschien kom je nooit in een situatie terecht, het er gewoon eens over hebben zonder helemaal serieus te zijn moet eens kunnen vind ik. Vandaag heb ik dan ook 15 wat als vragen die ik ga beantwoorden.

 

 1. Als je een plaatje of schildering kon tekenen van een willekeurige omgeving waar je ooit in geweest bent, wat zou je dan tekenen/schilderen?
  Dan zit ik op een wit strand in Australië. Een van de mooiste plekjes die ik heb gezien. Zwemmen de dolfijnen in zee en kun je snorkelen.
 2. Als je wist dat de Aarde zou vergaan volgend jaar, wat zou je dan nu anders doen?
  Ik zou nog meer laten zien dat ik van mensen houd, ik zou proberen zoveel mogelijk anderen gelukkig te maken en vooral lekker genieten van alles. Geen verplichtingen meer aan gaan.
 3. Als je getuige zou kunnen zijn van elke gebeurtenis in het verleden, heden of toekomst, welke zou het dan zijn?
  Aan de ene kant zou ik best wel een kijkje willen nemen in de toekomst. Kijken hoe ik terecht kom en of mijn gevoel en vertrouwen mij brengt waar ik denk dat het mij zou kunnen brengen.
 4. Als je maar aan één project zou mogen werken voor het komende jaar, wat voor project zou dat zijn?
  Dan zou het denk ik mijn blog zijn om hem echt groter en naar een beter niveau te kunnen brengen. Gezien er bij het bloggen zoveel meer komt kijken is het een groot en divers project waar ik mijn energie in kwijt zou kunnen.
 5. Als je je voornaam zou veranderen, waarnaar zou je het dan veranderen?
  Geen idee, ik heb mijn naam nog nooit erg gevonden. Als het zou moeten dan draai ik hem gewoon om naar Atenga.
 6. Als je de loterij zou winnen, wat zou je dan als eerste doen?
  Nadenken over wat ik er mee zou willen doen.
 7. Als je het antwoordt op elke vraag zou weten, welke zou het dan zijn, naast “Wat is de zin van het leven”?
  Hoe is het om man te zijn
 8. Als je een feestje zou geven, wat voor een dan ook, wat voor feestje zou het dan zijn, en ter gelegenheid waarvan?
  Juist een feestje te gelegenheid van niks. Gewoon een feestje omdat het kan en mag. Ik zou denk ik voor een keer heel groot uit willen pakken en iedereen die komt helemaal tot de nopjes toe verwennen met heel veel dingen.
 9. Als je ervoor kon kiezen om voor altijd één bepaalde leeftijd te hebben, welke zou dat dan zijn?
  Ik geloof dat ik deze leeftijd wel aardig mooi vind. Je bent niet meer onbeholpen in de wereld, er gebeurd van alles en alles is mogelijk op deze leeftijd. Van kinderen krijgen tot carriere maken tot helemaal verliefd zijn of juist geen kinderen en genieten van alleen zijn.
 10. Als je iedereen zou kunnen kiezen, wie zou je dan kiezen als je mentor?
  Iemand die mij zou begrijpen in mijn denken, voelen en handelen en mij weet te stimuleren en motiveren tot een betere versie van mijzelf te worden. Uiteindelijk moet je namelijk met jezelf door en ik vind dat daar een mentor voor zou moeten dienen.
 11. Als je zou kunnen leren om alles te doen, wat zou je dan kiezen?
  Dan zou ik willen leren om creatief te zijn. Dit kan op zoveel verschillende vlakken tot uiting komen en het lijkt mij heerlijk zo’n creatieve geest te hebben.
 12. Als je onsterfelijk zou zijn voor 1 dag, wat zou je dan doen?
  Onder water zwemmen. Wil wel meer dingen doen, alleen er staat niet pijnloos onsterfelijk zijn dus gok er maar niet op.
 13. Als je iedereen zou kunnen ontmoeten, levend of overleden, wie zou je dan ontmoeten?
  Ik vind dat altijd een lastige vraag. Ik denk dat ik mijn evenbeeld wel graag eens zou willen ontmoeten. Ze zeggen vaak dat er ergens iemand is die heel erg op je lijkt. Dus ik wil haar wel ontmoeten.
 14. Als je zou reïncarneren als een dier/drankje/bepaalde smaak ijs, welke zou het dan zijn?
  Absoluut een milkshake vanille drinkende kat. 😉
 15. Als je elke willekeurige fictieve persoon zou kunnen zijn, wie zou je dan kiezen?
  Dan wil ik wel dat meisje (Misty) zijn van Pokemon, ik wil namelijk ook zulke dieren.

Dit waren de wat als vragen. Ik heb ze ooit eens van een site afgehaald en ze staan al tijden op mijn laptop. Dus mocht je toevallig weten van welke site dan hoor ik het graag. Ik ben benieuwd naar jullie antwoorden, dus als je hem ook invult hoor ik het graag!

onder3

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge