Wat magnesiumsuplementen bijdragen aan mijn gezondheid.

Elke winterperiode heb ik vaak wel last van een wat neerslachtiger mindset dan de overige seizoenen. Hoewel ik mij er aan heb over gegeven dat dit een klein deel van mijn leven is, heb ik wel iets gevonden wat mij ondersteund. Magnesiumsuplementen dragen voor mij mee aan mijn gezondheid.

Vroeger wilde ik nooit echt wat weten van de verschillende suplementen die er waren. Zag het nut er niet van in en oordeelde eigenlijk over iets wat ik nooit had geprobeerd. Toen ik twee jaar geleden flink ging sporten, merkte ik dat mijn spieren soms veel tijd nodig hadden om te herstellen. Ik kreeg de tip om eens magnesiumsuplementen te proberen om spierherstel te vergroten. 

Terwijl ik echt verschil merkte in mijn spieren na een flinke workout, merkte ik ook dat ik mij beter ging voelen. Mijn sombere buien werden minder en ik zag alles weer wat positiever in. Na een periode ben ik weer gestopt met de suplementen, puur om het feit dat het uit mijn systeem raakte. De mooie dagen waren er en ik sporte minder, dus mijn behoefte werd anders. Tot deze winter opnieuw het gevoel van neerslachtigheid mij bekroop. 

Nu wilde ik wat meer research doen naar  ‘wat is het beste magnesiumsupplement’ en welke bij mij zou passen. Ik heb al eens eerder magnesiumolie ook gebruikt en hoewel dit wel fijn was voor mijn spieren waar ik het gebruikte, gaf het mij niet dat gevoel wat ik wel had met de suplementen. Hier vond ik een suplement die bij mij pastte. 

Dit jaar ben ik dus opnieuw begonnen met de suplementen en meteen merkte ik na een week verschil in mijn mindset. In mijn voeding zit gewoon niet voldoende en als ik dit kan ondersteunen met suplementen dan vind ik dat fijn om te nemen. Dit jaar ben ik ook begonnen met het slikken van andere suplementen. Op het internet vind je van alles de verschillende werkingen en hoe ze samenwerken of juist niet. 

Gebruik jij ook suplementen om bepaalde stoffen aan te vullen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge