Weekendje plezier

Terwijl mijn logees zich uitermate vermaken in Monkey Town dacht ik even mijn wekelijkse update te schrijven. Er is tenslotte een wificonnectie voor de begeleiders en ach laat ik daar vandaag dan maar eens gebruik van maken.

Vrijdagmiddag kwamen ze, mijn neefjes van 6 en 9. Nog nooit eerder gelogeerd bij tante Agneta. Volgens de ouders hadden ze er zin in en dat is altijd leuk om te horen. Voor mij was het ook super om wat tijd met ze te spenderen.

Deze week was het vooral veel regelen voor mijn nieuwe baan. Morgen begin ik en ik heb er super veel zin in. Contracten werden getekend en mijn nieuwe, tijdelijke, auto werd geleverd. Hier ben ik blij mee gezien ik veel, heel veel, km s ga maken voor mijn nieuwe werk. Mijn eigen oude golf heb ik al verkocht en zo ging ik deze week ook alles nog in huis doen wat ik wilde dat ging gebeuren.

32 uren ga ik werken in Zwolle en Almere. Voor mij een uur en anderhalf uur rijden van huis en dit zal wel even wennen zijn. Naast het werken wil ik natuurlijk graag mijn blog blijven onderhouden. Tenslotte begon ik ooit er ook mee omdat het een heerlijke afwisseling was met mijn dagelijkse werk. Hoe het allemaal invulling krijgt wordt vanzelf zichtbaar.

Terug naar het weekend. Vrijdag kwamen de boys en na kort overleg besloten wij het weekend goed te beginnen. We gingen even de stad in, aten patat en gingen in de bios Finding Dory kijken. Hij was leuk en leuk gedaan in combi met Finding Nemo. Gezien mijn neefjes beide voetballen, wilden ze België kijken.

Zaterdagochtend half 7 was iedereen weer wakker. De dag werd besproken en als eerste stond het Planatarium op het programma. Ik vind het leuk om dingen ook met kids te doen als ze er wat van kunnen leren. Nu heb ik een zeer leergierig neefje en hij was diep onder de indruk. Het kaartje kwam met entree voor nog een museum. Eerlijk een duf en stoffig museum, maar geef de kids een speurtocht erdoorheen en ze vinden het leuk.

In Franeker is het kaatsen een populaire sport. Iets wat waar wij dorpelingen niks vanaf weten. Zo dus ook mijn neefjes die er met veel interesse naar hebben gekeken.

Compromissen sluiten kunnen ze als de beste. Er werd gekozen om die middag te gaan zwemmen. Iets wat tante Agneta ook graag doet en met zijn drieën hadden we de grootste lol met de glijbanen en golven. Het leuke vind ik dat de jongens ook gewoon tevreden zijn. Thuis eten i.P.v. uit eten was ook hun idee. Zo gezellig om op de bank te eten. S avonds nog even wandelen en potje voetballen. De boys waren moe en tante Agneta gesloopt!

Nu ter afsluiting van dit super leuke weekend nog even naar Monkey town. Terwijl de temperatuur van de boys omhoog schiet van inspanning is het bijna tijd om te gaan. Boys thuis brengen en dan nog een slag door het huis en hardlopen. Om vervolgens morgen weer te beginnen met het echte leven. De start van mijn nieuwe baan.

onder3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge