Persoonlijk: Whats up with me…

Je knippert tegenwoordig een keer met je ogen en we zijn weer 7 maanden voorbij in 2017. Mijn leven gaat als een razende aan mij voorbij kan ik wel zeggen en ik probeer alle ballen wel in de lucht te houden, maar soms is het even tijd om te ademen. Vandaag even een update hoe het gaat.

Wat ben ik allemaal aan het doen?

Die vraag stel ik mijzelf ook wel eens 😉 Werken, ik ben vooral aan het werk! Ik heb nu een contract van 32 uur bij een organisatie en heb “ontslag” genomen bij mijn tweede baan. Echter heb ik hier nog wel wat clienten en die zie ik nog naast die 32 uur. Dan sport ik elke week nog 2x met de personal trainer en heb ik op het moment even zomerstop van korfbal. Tussendoor schrijf ik, als ik zin heb, voor mijn blog. Geen verplichting meer, maar wel iets wat constant weer terug komt in mijn hoofd. Druk dus, maar ik wil absoluut niet klagen! Wel ben ik momenteel erg moe van alles en merk ik dat ik echt ook leuke dingen moet gaan doen om weer lekker op te laden.

Nog spannende nieuwe dingen?

Ik heb laatste voor het eerst een les kitesurfen gehad en ik vond het zo ontzettend gaaf dat ik binnenkort mijn tweede les ga doen en waarschijnlijk in augustus nog een les en in mijn vakantie in september  3 dagen ga kitesurfen. Het gevoel van alles even loslaten en gewoon je focussen op het kitesurfen en je letterlijk mee laten vieren door de wind. Genieten!
Verder ga ik in september weer een week naar Vlieland voor vakantie. Mijn doel is echt tot rust komen.

en nog meer?

Ja ik heb best wel een leuke beslissing genomen voor mijzelf, maar deze ga ik nog niet helemaal met jullie delen 🙂 Heb er echt heel veel zin in, maar vind het ook heel erg spannend, maar als alles goed komt dan gaat er wel een lange droom van mij in vervulling.

Komen er nog meer artikelen online?

Ik heb voor mijzelf besloten dat ik gewoon zie wanneer het mij lukt om te schrijven. Ik wil het niet als verplichting erbij hebben, want ik wil die druk momenteel niet op mijzelf leggen en ik merk dat dit er wel voor zorgt dat ik veel meer plezier heb in het maken van mijn artikelen. Leuk is wel om te merken dat de artikelen die ik plaats ook echt worden gelezen en mijn statistieken zijn nog nooit zo hoog geweest en dat had ik totaal niet verwacht. Mochten er nog artikelen zijn die je graag terug wilt zien op mijn blog hoor ik het graag 🙂

Heb je nog meer te vertellen?

Dat ik het leuk vind dat jullie nog steeds op mijn blog komen en lekker mee kletsen. Op social media ben ik niet heel actief, maar het meeste doe ik nog aan Instagram en Twitter. Ik zal proberen er wat meer aandacht aan te besteden hoor, maar mijn hart ligt gewoon meer bij mijn blog en het schrijven van artikelen.

Tot slot?

Ben ik altijd benieuwd hoe het met jullie gaat! Dus laat eens in een reactie achter hoe het met je gaat en wat je zoal bezighoudt momenteel. Zou ik erg leuk vinden.

 

 

2 Comments

 • Janny van der Wijk

  Hallo Agneta,
  Ik snap helemaal wat je bedoelt als je het hebt over de “druk” voelen van het schrijven, of beter gezegd, het actief zijn op je blog en op social media. Vooral als je zoveel werkt en sport.
  Wat gaaf, dat kite surfen! Ik zou daar wel een hele blogpost over willen lezen, gewoon een “day in the life… kite-surfing” 🙂

  Groetjes!

 • Jessica

  Hoi hoi,

  Weer leuk om te lezen en heel herkenbaar. Voor mij breekt gelukkig nu de vakantie aan. Morgen nog 1 vroege dienst en dan relaxen. Ohh nee. Ik moet nog sporten, caravan poetsen en inruimen, met daan naar de kapper en nog de laatste boodschappen doen en dat allemaal voor woensdagmiddag hihi.
  Maar daarna dan ook 3 weken vakantie vieren. Ik blijf wel 3 x in de week rennen anders wordt ik onrustig. Hoezo verslaafd aan sporten.

  Ik ben wel benieuwd wat je leuke beslissing is.

  Groetjes uit het zuiden van het land. Misschien in het najaar een keer afspreken als het past in onze drukke agenda en anders houden we zo contact.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge