Winactie Treaclemoon

Beauty: Winactie 2.0 Treaclemoon pakket!

Een tijdje geleden hield ik voor mijn lezers en ter promotie van mijn Facebookpagina een winactie. Gezien ik meerdere personen in tussentijd heb gemaild dat ze het pakket hadden gewonnen heeft niemand gereageerd. Vandaar dat ik heb besloten de winactie opnieuw online te zetten en de regels een beetje anders te maken. 

Wil jij (opnieuw) kans maken op dit heerlijke Treaclemoon pakket en wil jij iemand anders ook blij maken met dit pakket? Dan moet je goed lezen wat er van je gevraagd wordt om kans te maken op dit pakket voor jou en een vriend(in)!

*Like mijn Facebookpagina
*Tag jou vriend(in) in het bericht op Facebook die jij dit pakket ook gunt.

Ik zou het leuk vinden als je in de reacties hier even achterlaat dat je ook mee doet.

De winnaar krijgt bericht via de Facebookpagina. Dit doe ik middels een berichtje waarin degene wordt getagd samen met de vriend(in) die dan ook het pakket wint. Ik verwacht dat de winnaars zelf na het berichtje op mijn Facebookpagina contact met mij opnemen.

Op deze manier hoop ik dat de prijs dit keer er ook echt uit gaat, dus wil je echt kans maken en winnen dan moet je vooral alles in de gaten houden en reageren!

De winactie loopt tot 16 mei!

6 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge