Lifestyle: Winactie! Heerlijk luieren in je eigen hangmat!

Er is er een jarig en dat ben ik….Ik weet dat ik niet veel  update momenteel, maar om mijn lezers niet teleur te stellen op mijn verjaardag heb ik in samenwerking met Hangmatgiant.nl een super leuke winactie! Ik ben eigenlijk gewoon een beetje jaloers, want ik zou zelf deze prijs ook wel in mijn tuin willen hebben! Benieuwd wat je kunt winnen? Lees dan snel verder!

DE WINNAAR IS ANNE!! Er is een mailtje jou kant op!

 

 

Wat is er nu fijner om in de zomer te doen? Juist heerlijk kunnen relaxen in je tuin of op je balkon! Ik heb, zoals jullie ondertussen wel weten, een eigen tuintje en dit jaar wilde ik echt aan de slag met tuinmeubelen etc. Maar toen ik hoorde van hangstoel.nl en al die mooie exemplaren zag wilde ik eigenlijk niets liever in mijn tuin dan een lekkere hangmat! Vroeger hadden wij thuis ook eentje staan en daar hebben we behoorlijk wat plezier aan beleefd.

Helaas voor mij komt er nog geen hangstoel of hangmat, maar misschien wel een van jullie die binnenkort heerlijk van zijn/haar vakantie kan gaan genieten vanuit een van de leuke exemplaren die er te verkrijgen zijn.

Ik mag namelijk een iemand blij maken met een Tropilex hangmat of hangstoel naar keuze! Hoe gaaf is dat?

Wat moet je doen om deze prijs te kunnen winnen? Kijken op deze Tropilex pagina en in een reactie mij laten weten welke je zou willen en waarom je daarvoor kiest!
Laat even een geldig emailadres achter in het daarvoor bestemde vakje, zodat ik contact met je op kan nemen. De winnaar zal ik ook bekend maken op mijn blog!

Meedoen kan tot en met zondag 25 juni 2017! De week erna zal ik de winnaar bekend maken.

 

12 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge