Lifestyle: Wishlist voor 2017

Laatst vroeg iemand mij of ik eigenlijk nog wensen op mijn lijstje had, maar naast een auto, kon ik niks bedenken. Toch merk ik dat er best wel wat dingen zijn die ik wel zou willen aanschaffen. Vandaag vond ik het dan ook eens leuk om mijn wishlist van 2017 op te stellen.

Alien
Bron: bol.com

Van de week schreef ik het nog op, maar een fullsize parfum van Thierry Mugler staat absoluut op mijn lijstje. Die geur kan ik eindeloos ruiken en daar wil ik gewoon langer en vaker van genieten. Daarnaast is de flacon ook erg mooi.

Nieuwe kleding staat ook helemaal op mijn wishlist. Ik merk dat ik langzaam wat van stijl verander en ik het fijn vind om wat netter en vrouwelijker erbij te lopen. Ik heb net mijn kast helemaal uitgezocht en heb best wel veel weg kunnen doen wat ik totaal nooit meer draag.

Ja een nieuwe tatoeage, maar geen kleine, nee ik wil graag een of op mijn zijkant of op mijn rug. Maar voor ik die wil laten zetten wil ik ook het lichaam hebben waar ik tevreden mee ben. Ik hoop dat dit doel in 2017 bereikt kan worden. Wel laat ik sowieso nog een kleine zetten samen met mijn zus.

Bron: Furn.nl

Een nieuwe kast wil ik heel graag, deze vind ik trouwens erg stoer. Ik wil hem in de badkamer, misschien wat gek, maar in mijn huis is gewoon niet echt veel opbergruimte en gezien mijn badkamer beneden is merk ik dat ik behoefte heb om daar meer spullen kwijt te kunnen. Ik heb er nu wel een kast staan, maar die is te klein. Voor in huis zou ik ook wel een nieuwe kast willen, maar mijn huisje is nu eenmaal klein. Ow en nieuw is bij mij ook prima 2e hands van marktplaats bijvoorbeeld.

Bron: Tweakers

Zoals jullie weten ben ik verzot op mijn stappenteller van Fitbit, maar ik ben toe aan een upgrade! Eentje die nog meer dingen meet en bijhoudt. Zo zag ik twee die mij wel wat lijken en dat is de tomtom touch en de fitbit charge 2. Deze wil ik eigenlijk voor de zomer al in huis hebben.

Voor mij zijn dit vooral de dingen die op mijn lijstje staan voor 2017. Misschien niet veel, maar zeker wel duurdere dingen en dat betekent vooral gaan sparen.

Wat staat er op jou wishlist?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge