Beauty: XL opgemaakte producten

Ergens is het een automatisme geworden en bewaar ik al mijn opgemaakte beauty producten nog steeds en daarom leek het mij leuk om toch een artikel te maken over de opgemaakte producten van de afgelopen periode. Benieuwd wat ik zoal heb gebruikt de afgelopen periode? Kijk dan snel verder.

Laat ik beginnen met mijn, zo blijkt wel uit de foto ook, nieuwe verslaving qua producten. Droogshampoo. Hoewel ik nog steeds niet de perfecte droogshampoo heb gevonden, lijk ik behoorlijk wat opgemaakt te hebben. Het zijn allemaal verschillende en dat komt door dat onze Etos filiaal sinds kort veel soorten merken droogshampoo verkoopt. Gezien ik allerlei soorten nu heb gebruikt en getest wil ik binnenkort echt een uitgebreide review schrijven over de verschillende droogshampoo’s. Heb jij nog een fijne die hier niet tussen staat, laat het dan vooral even weten.

Een tijdje geleden, lees december 2016, ging ik naar de kapper en daar kwamen we tot de conclusie dat mijn haar behoorlijk kwetsbaar was en dat het eens goed zou zijn om een goede shampoo en conditioner te gebruiken. Nu ben ik soms wat sceptisch over “kappers” shampoo en vraag ik mij vaak af of het echt veel beter is dan al die andere “normale” merk shampoo’s. De Shampoo en conditioner waren samen €16,- en na wat research kun je ze ook nog wel wat goedkoper krijgen eventueel online. Dikke pluspunt is echt de hoeveelheid je nodig hebt en hoe lang je er mee kunt doen. Na 4 maanden was ik nog niet door mijn flessen heen. Mijn haar was wel zichtbaar gezonder, alleen ik vond dat mijn haar toch te snel vet werd door de shampoo. Dit tussendoor nog met mijn kapster besproken en waarschijnlijk is er toch een ingrediënt die mijn haar sneller vet maakt. Hoewel ik momenteel juist weer een hele goedkope shampoo gebruik ben ik niet altijd overtuigd van dat de shampoo echt veel beter is. Alleen de volume was altijd wel wat beter met deze shampoo.

Vroeger kon ik niet zonder, tegenwoordig spray ik het echt weinig. Haarspray en eigenlijk ben ik nooit echt van merk veranderd, behalve toevallig wat er nu in mijn kastje staat. Taft vind ik altijd nog de beste haarspray die er op de markt is. Je hebt verschillende strong heden, maar ik kijk altijd naar de 4 of hoger.

Gezien mijn “kappers” shampoo even tussendoor kwam heb ik laatst nog mijn laatste restjes van Aussie opgemaakt. Aussie doet zijn werk prima, maar is niet heel speciaal. Wel ruikt het echt goddelijk en dat vind ik ook altijd wel prettig. Aussie is niet heel goedkoop en voor wat het doet zal het bij mij niet snel weer in huis komen.

Langzaam kan ik wel zeggen dat ik steeds meer fan word van de Etos eigen lijn producten. Zo ook deze shower foam lime die echt heel lang mee ging, maar echt heerlijk ruikt. Ik ben gek op alle geuren van limoen en citroen en deze doet absoluut zijn eer aan. Voor €2,99 krijg je, naar mijn mening, echt waar voor je geld. Deze komt zeker nog eens terug.

In mijn bak vond ik maar een deodorant en daarmee heb ik dus echt niet alles bewaard, want als er een product behoorlijk doorheen gaat bij mij is het de deodorant. Dit is een roller en hoewel ik dat niet altijd prettig vind, was deze van Erica erg fijn in gebruik en geur. Voelde altijd erg fris aan. Hij leek ook niet op te gaan en dat is hij nog steeds niet, maar na aantal maanden was toch de geur wat onprettig geworden en besloot ik hem weg te doen. Hier schreef ik over de producten van Erica, zeker de moeite nog waard om eens te lezen.

Eindelijk weer eens een shower gel op, gezien mijn hoeveelheden in de badkamer, lukt het mij maar niet om iets helemaal op te maken. Deze van de HEMA wel en het is echt een hele zoete geur. Ik hou van al deze zoetigheid. Ik kocht deze ooit eens bij de HEMA samen met allemaal andere roze producten die nog steeds verkrijgbaar zijn. Lees hier dat artikel eens terug.

Als laatste heb ik weer een van mijn meest oude favoriete product opgemaakt, namelijk de perfect eyeliner van de HEMA. Zoals elke keer dat het product voorbij komt vertel ik hoe ik nooit meer afwijk van dit product. Hij voldoet gewoon aan al mijn eisen die ik wil in een eyeliner.

Zo dat waren de opgemaakte producten voor deze keer! Heb jij de laatste tijd ook producten opgemaakt? Laat het mij eens weten in de reacties.

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge