beauty: Zoella Scooper Dooper, foaming bath soak

Deze maand zal in het teken staan van Zoella beauty producten. Zoella is een blogger en YouTuber die behoorlijk populair is in de UK, maar zeker ook de rest van de wereld. Naast haar YouTube kanaal, met 12 miljoen abonnees, heeft zij een eigen blog, schreef ze drie boeken en heeft ze nu al een tijdje haar eigen beauty lijn. Gezien deze producten, naar mijn weten, nog niet verkrijgbaar zijn in NL, heb ik ze via een UK webshop besteld. Deze maand vertel ik je over de verschillende producten en we starten met de Zoella Scooper Dooper foaming bat soak.

Scooper Dooper, een naam die ik stiekem helemaal geweldig vind. Het spreekt leuk uit en hij klopt ook helemaal. Ik kan je alvast bekennen dat ik dit potje tegenwoordig vaker pak dan mijn Lush bad producten en dat mijn tweede potje al is besteld! Laten we eens gaan inzoomen op dit goddelijke bad product.

Zoella, als je haar volgt, weet je dat zij een enorm bad liefhebber is en die passie deel ik dan ook met alle liefde. Ik had dan ook best wel hoge verwachtingen van haar bad producten. Laten we eens beginnen met het uiterlijk van de Zoella Beauty lijn. Want als je Zoella ziet, dan zie je een schattig klein tenger meisje en dit vind ik ook helemaal terug in de lijn. Zoete kleuren en zachtheid straalt het helemaal uit. Zo ook de verpakking van de Scooper Dooper. Met verschillende roze tinten en mooie sierlijke letters geeft het een vriendelijke uitstraling. Ik vind hem echt passen bij de persoon achter de lijn. Het potje komt met een draaideksel en ligt lekker in de hand. Nu zegt de uitstraling niet altijd alles natuurlijk, maar het is wel leuk om meerdere producten uit die lijn leuk neer te zetten in de badkamer. Op de verpakking staat netjes hoe het product gebruikt dient te worden en waant je voor het bad begint al met een heerlijk warm gevoel.

Wanneer je de pot open draait zie je een parelwitte substantie die een fijne glans heeft. De geur is licht zoet en geeft meteen al een stukje ontspanning. De substantie voelt beetje glibberig aan in de handen, maar het is natuurlijk niet de bedoeling dat dit lang in je handen blijft. Het leuke van de Scooper Dooper vind ik het feit dat je met je hand een handje vol substantie pakt en deze onder de warme kraan houdt die je bad vult. Voor een heel bad gebruik ik vaak 4 handjes vol Scooper Dooper. Terwijl het bad zich verder vult met water begint mijn badkamer ook heerlijk zoet te ruiken.

Het bad vult zich met een schuimlaag, die zeker niet te bescheiden is, maar ook niet te overdreven. Best wel een perfect schuimbad als je het mij zou vragen. Het schuim blijft ook de gehele tijd dat je in bad ligt aanwezig en dat vind ik een groot pluspunt. Wanneer het bad vol is en mijn badkamer heerlijk geurt demp ik mijn lichten en steek ik de kaarsjes aan en maak ik mij klaar om een ontspannen bad te nemen.

Ontspannen met dit bad lukt zeer zeker. De ingrediënten en de geur van de Scooper Dooper geven je huid en je zenuwstelsel dat wat je na een dag hard werken ook echt even nodig hebt. Wat mij opvalt is dat de geur en schuim gedurende de tijd ook hetzelfde blijft. Het zwakt niet af en dat zie ik niet vaak bij bad producten.

Zoals je wel kan lezen ben ik super enthousiast over de Scooper Dooper foaming bath soak van Zoella. Wat ook heel fijn is, is het feit dat de pot 400ML bevat en je er ongeveer 6 tot 8 keer mee kan doen. Dit alles voor echt een mooie prijs van €8,40. Zeker de moeite waard.

Wil jij nu ook genieten van de Zoella beauty producten die je deze maand voorbij ziet komen? Ik heb ze besteld bij feelunique.com en mijn ervaring met deze shop was erg positief. Je krijgt goede updates waar je pakket is en binnen 10 dagen heb je het vaak al binnen. Als je boven de €40 euro besteld zijn ook de verzendkosten gratis. Maar ook de verzendkosten zijn eigenlijk al goedkoper dan sommige Nederlandse webshops.

Kende jij de Zoella beauty lijn al? 

 

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge